Cadde Burak Özçivit, Bodrum tatilinde! Son halini görenler inanamadı

Burak Özçivit, Bodrum tatilinde! Son halini görenler inanamadı

05.07.2024 - 12:11 | Son Güncellenme:

Oyunculuk kariyerinin dışında son dönemde rol aldığı reklam filmleri ve katıldığı paralı davetlerle magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Burak Özçivit, bu kez tatil görüntüsüyle gündem oldu. Bodrum'da objektiflere yansıyan ünlü ismin son hali şaşırttı.

Burak Özçivit, Bodrum tatilinde Son halini görenler inanamadı

Türkiye'nin en çok kazanan çiftleri olarak sık sık magazin gündemine gelen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen geçtiğimiz haftalarda Etiler'de trafik çevirmesine girmişti.

Haberin Devamı

"NE KISKANÇLIĞI?"

Özçivit, yurt dışında düzenlenen etkinliklerde hayranlarıyla bir araya geliyor. "Burak Bey'e yurt dışında gösterilen ilgi sizi kıskandırıyor mu?" sorusuna Evcen, "Ne kıskançlığı? Ben çok mutlu oluyorum. Çok güzel bir şey bu" diyerek gülümsemişti.

15 MİLYON TL

Burak Özçivit ise alkolmetreye üflemiş ve sıfır promil çıkmıştı. Çiftin lüks otomobilini görenler gözlerini alamamıştı. Ünlü oyuncuların yeni aracının yaklaşık 15 milyon TL değerinde olduğu öğrenilmişti.

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Dizisi sezon finaline giren ve davetlere kısa bir mola veren yakışıklı oyuncu, ailesiyle birlikte tatile çıktı. Fahriye Evcen'le evli olan iki çocuk babası Özçivit, son haliyle herkesi şaşırttı.

Burak Özçivit, Bodrum tatilinde Son halini görenler inanamadı

KİLOLU HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Haberin Devamı

'Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; ünlü oyuncu, son dönemde Bodrum'da yeni aldığı lüks yazlığında üstsüz görüntülendi. Özçivit'in aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivit, Bodrum tatilinde Son halini görenler inanamadı