Dünyadan FutbolGalatasaray'dan ayrıldı kendini buldu! Tanguy Ndombele şova devam ediyor

Galatasaray'dan ayrıldı kendini buldu! Tanguy Ndombele şova devam ediyor

20.09.2024 - 23:54 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da tutunamayan Tanguy Ndombele, yeni takımında şova devam ediyor! Nice'ın St Etienne ile oynadığı maçta Fransız oyuncu golü buldu. İşte detaylar...

Galatasaraydan ayrıldı kendini buldu Tanguy Ndombele şova devam ediyor

Geride kalan sezon Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Tanguy Ndombele, yeni takımı Nice'te kendini buldu. Fransa Lig 1'in 5. haftasında oynanan St Etienne maçında gol atan yıldız futbolcu, yeniden yükselen performansına devam etti...

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Fransız futbolcu, St Etienne ile oynanan maça ilk 11'de başladı.

GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 7. dakikasında Nice'te Tanguy Ndombele sahneye çıktı. Sağ taraftan gelen pası ceza sahasında kontrol eden Ndombele, sert bir vuruş gerçekleştirdi ve fileleri sarsmayı başardı.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Yeni takımı Nice'te bu sezon 5 resmi maça çıkan Tanguy Ndombele, 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Öte yandan Fransız futbolcu 1 kez de rakip fileleri sarsmayı başardı.

GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ndombele, bu sezon Sarı-Kırmızılılar ile toplam 26 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 6'sına ilk 11'de başlayan Fransız oyuncu, toplam 681 dakika süre alırken sadece 1 asistlik skor katkısı sağladı.