GalatasarayWilfried Zaha, Galatasaray'dan ayrıldığına pişman oldu! Olay iddia

Wilfried Zaha, Galatasaray'dan ayrıldığına pişman oldu! Olay iddia

20.09.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Wilfried Zaha'nın Okan Buruk ile yıldızı barışmamıştı. Bu sezon Lyon'a kiralanan Fildişili yıldız için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Wilfried Zaha, Galatasaraydan ayrıldığına pişman oldu Olay iddia

Geçtiğimiz sezon başına sarı-kırmızlılara transfer olan yıldız oyuncu, tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 42 maçta 10 kez gol sevinci yaşarken, beş kez de asist yaptı. Yıldız oyuncu zaman zaman takıma önemli katkılar verse de Teknik Direktör Okan Buruk ve taraftarlarla yıldızı barışmadı.

Haberin Devamı

Sezon başında sosyal medyada taraftarlarla sık sık karşı karşıya gelen, Teknik Direktör Okan Buruk ile sorunlar yaşayan yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde Fransız ekibi Lyon'a transfer oldu.

Wilfried Zaha, Galatasaraydan ayrıldığına pişman oldu Olay iddia

22 GÜNDÜR KADROYA ALINMIYOR

30 Ağustos günü Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu aradan geçen 22 günlük sürece rağmen hiçbir maçta sahaya çıkmazken yedek kulübesinde dahi yer alamadı.

ZAHA AYRILIKTAN PİŞMAN

Fransa'da henüz sahaya çıkamayan yıldız oyuncu ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. HT Spor'da yer alan habere göre; Wilfried Zaha, Galatasaray ve İstanbul'dan ayrıldığına pişman oldu.

Lyon'da kendisine bir apartman dairesi tahsis edilen Fildişi oyuncunun eşi ve çocuklarının da Türkiye'deki yaşamlarını özlediği ve sosyal hayata karışmakta güçlük çektiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha, Galatasaraydan ayrıldığına pişman oldu Olay iddia

Yazarlar