GalatasarayGalatasaray'da Yunus Akgün fırtınası! Gabriel Sara hayran bıraktı

Galatasaray'da Yunus Akgün fırtınası! Gabriel Sara hayran bıraktı

06.10.2024 - 20:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'in 8'inci haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımda Yunus Akgün ve Gabriel Sara'nın performansı hayran bıraktı.

Galatasarayda Yunus Akgün fırtınası Gabriel Sara hayran bıraktı

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Kritik karşılaşmada dikkat çeken isim Yunus Akgün oldu.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi sonrası formayı devralan Yunus Akgün, Alanyaspor karşılaşmasında da formda performansını devam ettirdi. Öte yandan Gabriel Sara da maçta yıldızlaşan bir başka isim oldu.

28'inci dakikada orta sahada topla buluşan Gabriel Sara'nın nefis pasında savunmanın arkasına koşu atan Yunus Akgün topla buluştu. Topu kontrol eden Yunus Akgün'ün karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu.

Galatasarayda Yunus Akgün fırtınası Gabriel Sara hayran bıraktı

Yunus Akgün, Kasımpaşa maçında attığı bu golle birlikte formda performansını sürdürdü. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımda çıktığı son 4 maçta 3'üncü kez gol sevinci yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki PAOK ve Rigas Skola maçlarında fileleri havalandıran Yunus Akgün, boş geçtiği Kasımpaşa maçından sonra Alanyaspor müsabakasında da gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

SARA'DAN SON 5 MAÇTA 5 GOL KATKISI

Galatasaray'ın Norwich City'den kadrosuna kattığı Gabriel Sara, Alanyaspor maçıyla birlikte Süper Lig'deki gol katkısını sürdürdü.

Gabriel Sara, Süper Lig'de forma giydiği son 5 maçta 5'inci kez skor katkısında bulundu.

Galatasarayda Yunus Akgün fırtınası Gabriel Sara hayran bıraktı

Rizespor maçında 1 gol ve 1 asist üreten Gabriel Sara, Fenerbahçe derbisinde fileleri havalandırmıştı. Gabriel Sara, Kasımpaşa maçında ise asist yapma başarısı göstermişti.

Yazarlar