GalatasarayGalatasaray, Fernando Muslera için alternatif buldu! George Gardi etkisi

Galatasaray, Fernando Muslera için alternatif buldu! George Gardi etkisi

06.10.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera'nın alternatifini bulduğu iddia edildi. Transferde George Gardi'nin etkisi ortaya çıktı.

Galatasaray, Fernando Muslera için alternatif buldu George Gardi etkisi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı takımla henüz sözleşme uzatmayan tecrübeli eldivenin alternatifi konusunda arayışların başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bu doğrultuda gündemine sürpriz bir ismi aldığı vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın Napoli'nin 27 yaşındaki kalecisi Alex Meret ile ilgilendiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın son dönemdeki yaptığı transferlerde görüşmeleri yürüten George Gardi'nin İtalyan kaleciyi Galatasaray'a önerdiği kaydedildi.

Galatasaray, Fernando Muslera için alternatif buldu George Gardi etkisi

George Gardi'nin Galatasaray kurmaylarına, "Ocak'ta Meret ile temasa geçebilirim. Sezon sonu boşa çıkıyor. Transferi devre arasında bitirebiliriz" dediği aktarıldı.

Alex Meret bu sezon Napoli'de 6 müsabakada forma şansı buldu. 27 yaşındaki eldiven bu maçlarda kalesinde 4 gol gördü. Alex Meret, 6 maçın 4'ünde ise kalesini gole kapattı.

Alex Meret'in Napoli ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Udinese altyapısında yetişen Alex Meret daha sonra SPAL ve Napoli'de kiralık olarak forma giydi. Napoli, 2019-2020 sezonu başında Alex Meret'in bonservisi için 26 milyon euro ödedi.

Yazarlar