FenerbahçeFenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye transfer kancası! Fransız ekibinden sıkı takip

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye transfer kancası! Fransız ekibinden sıkı takip

06.10.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci'ye Fransız ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye transfer kancası Fransız ekibinden sıkı takip

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki yıldızı İrfan Can Kahveci için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun, Fransız ekibinin radarında olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransız ekibinin, İrfan Can Kahveci'ye 2022 yılından bu yana ilgi duyduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in İrfan Can Kahveci ile ilgilendiği kaydedildi.

Fenerbahçe ile Rennes'in 2022'de karşı karşıya geldiği maçta gol atan İrfan Can Kahveci'nin o tarihten beri Fransız ekibinin radarında olduğu vurgulandı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye transfer kancası Fransız ekibinden sıkı takip

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalmasını beklendiği ve resmi teklif yapmayı planladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de kurmayların da İrfan Can Kahveci için harekete geçtiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, 29 yaşındaki oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak istediği aktarıldı.

İrfan Can Kahveci'nin geleceğine dair kararını henüz vermediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye transfer kancası Fransız ekibinden sıkı takip

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe'de 11 karşılaşmada forma şansı buldu. 29 yaşındaki oyuncu, bu müsabakalarda 1 gol attı ve 1 asist üretti.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci daha sonra Hacettepe ve Başakşehir'de oynadı. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı.

İrfan Can Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nda 35 müsabakada süre aldı. 29 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar