GalatasarayGalatasaray'da Mauro Icardi'ye manevi doping! Avukatı kampa geldi

Galatasaray'da Mauro Icardi'ye manevi doping! Avukatı kampa geldi

16.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, son derece hassas bir yapıya sahip olan Mauro Icardi’nin boşanma sürecinden en az hasarla ayrılmasına çalışırken, Arjantinli golcüye müjdeli haber geldi.

Galatasarayda Mauro Icardiye manevi doping Avukatı kampa geldi

Galatasaray’ın geçen sezonki şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan ve yeni dönemde de Cim-Bom’un en önemli hücum gücü olan Mauro Icardi, özel hayatıyla bir kez daha gündeme geldi ama futbolcu açısından olumlu bir süreç yaşandı.

Haberin Devamı

Eşi Wanda Nara ile boşanma kararı alan Arjantinli futbolcu, son dönemde gelen iyi haberlerin ardından kendine geldi. Son derece hassas bir yapıya sahip olan futbolcunun bu dönemi en az hasarla geçirmesi için uğraş verilirken, Galatasaray da bunun takıma yansımaması adına büyük bir çaba sarf ediyor.

Galatasarayda Mauro Icardiye manevi doping Avukatı kampa geldi

Çocuklarına çok düşkün olan ve ayrılığın yansımalarından çekinen Arjantinli forvetin avukatı Pino, Avusturya kampına geldiği ortaya çıktı. Nara ve Icardi çiftinin 10 yıllık birlikteliğinden iki kızları bulunurken, bunların velayetinin kimde kalacağı da soru işareti olmuştu. Avukatı Pino ile 2 gün boyunca iki çocuğunun durumu masaya yatırılırken, müjdeli haber geldi. 

Yapılan telefon trafiğinin ardından, Francesca ve Isabella’nın Icardi’de kalmasına karar verildiği bildirildi. İki kızın da, Icardi ile beraber İstanbul’da yaşamaya devam edeceği belirtildi. Wanda Nara’nın ilk evliliğinden olan oğulları ise anneleriyle birlikte yaşamaya devam edecek.

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından Icardi’nin moralinin yerine geldiği ve kampın ilk günlerindeki tutukluğu üzerinden attığı ifade edildi.

Galatasarayda Mauro Icardiye manevi doping Avukatı kampa geldi

ASLAN'A 5 GOLLÜ UYARI

Galatasaray Avusturya’daki ikinci hazırlık maçını da kaybetti. Sarı-kırmızılılar Bundesliga 2 ekiplerinde Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Raiffeisen Arena’da oynanan maçın 22. dakikasında Düsseldorf, Iyoha’nın uzak mesafeden kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Alman ekibi, 25. dakikada da Niemiec’le farkı 2’ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar, 35. dakikada Kerem Demirbay’ın ceza sahası içinden attığı golle skoru 2-1’e getirdi.60. dakikada Mertens, yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı ve skora denge geldi: 2-2. 64. dakikada Düsseldorf, Schmidt’in golüyle tekrar öne geçti: 3-2. Alman ekibi, 73. dakikada Zimmermann’ın, 83. dakikada da Affo’nun kaydettiği gollerle maçın skorunu 5-2 olarak belirledi. 

Maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayan Cim-Bom fiziksel olarak hazır rakibine karşı sonraki bölümde karşılık veremedi. İlk maçta olduğu gibi Icardi ve Muslera forma giymedi. Özellikle savunma hattındaki eksikler nedeniyle yine kolay goller yenildi. Aslan’ın yeni transferi Batshuayi ikinci maçını da boş geçti.

Haberin Devamı

"BU SONUÇLARA ALIŞIK DEĞİLİZ"

D-Smart’a konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Buruk, “Böyle sonuçlara alışık değiliz. Şiddetli bir kamp süreci geçirdik. Bu tür maçları antrenman olarak görüyoruz” dedi. 

Okan Buruk Fenerbahçe’nin anlaştığı Oğuz Aydın için de “Bizim elimizde 7-8 kanat oyuncusu var. O bölgeye transfer yapmak mantıklı bir şey olmazdı” yorumunu yaptı. Başarılı çalıştırıcı Galatasaray taraftarına da mesaj göndererek “Yazın farklı başlarız, ama Mayısları farklı bitiririz” diye konuştu.