GalatasarayGalatasaray'da büyük kriz! Wilfried Zaha'dan olay hareket

Galatasaray'da büyük kriz! Wilfried Zaha'dan olay hareket

04.08.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray'da Okan Buruk'un Wilfried Zaha ile ilgili sözleri gündem olmuştu. Fildişili yıldız, Okan Buruk'un sözleri sonrası flaş bir hamlede bulundu.

Galatasarayda büyük kriz Wilfried Zahadan olay hareket

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Beşiktaş'a 5-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımda mağlubiyetin ardından Okan Buruk'un Wilfried Zaha ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un kendisi hakkında söylediği sözler sonrası Wilfried Zaha'dan çarpıcı bir hamle geldi. Yıldız futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

Victor Nelsson'un kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra sahadaki dizilişi Wilfried Zaha aracılığıyla oyuncularına iletmek istediğini belirten Okan Buruk şu sözleri dile getirdi:

"10 kişi kalınca yanıma Zaha'yı çağırıp dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini ve 4-3-2 dizilmesini söyledim ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Oyun içinde sesinizi tam olarak yetiştiremiyorsunuz. Bazen görev verdiğiniz oyuncular da yanlış anlayabiliyor."

Haberin Devamı

Galatasarayda büyük kriz Wilfried Zahadan olay hareket

ZAHA'DAN OLAY HAMLE

Galatasaray'da Okan Buruk'un eleştirdiği Wilfried Zaha, 5-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından dikkat çeken bir hamlede bulundu.

Wilfried Zaha, Okan Buruk'un açıklamalarının ardından sosyal medya hesabında profil fotoğrafını kaldırdı ve siyaha dönüştürdü.

Yıldız futbolcunun bu hamlesi Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdiği yönünde yorumlandı.

Galatasarayda büyük kriz Wilfried Zahadan olay hareket

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Cardiff City ve Manchester United formaları da giydi. 31 yaşındaki hücumcu, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 33 maça çıktı ve 5 gol attı.