GalatasarayGalatasaray'da Yusuf Yazıcı operasyonu! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'da Yusuf Yazıcı operasyonu! Transfer görüşmeleri başladı

04.08.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde Yusuf Yazıcı için harekete geçildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki on numara ile görüşmelere başladığı vurgulandı.

Galatasarayda Yusuf Yazıcı operasyonu Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş karşısında Süper Kupa'yı kaybeden sarı-kırmızılıların transferde Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki on numara oyuncusu için görüşmelere başladığı vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Yusuf Yazıcı ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 27 yaşındaki on numaranın transferine onay verdiği kaydedildi. Yusuf Yazıcı'nın da sarı-kırmızılı takımda forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı.

Galatasarayda Yusuf Yazıcı operasyonu Transfer görüşmeleri başladı

Lille'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Yusuf Yazıcı için görüşmelerin kısa süre içerisinde resmileşmesinin beklendiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların imza görüşmelerinde bulunacağı kaydedildi.

Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, 2021-2022 sezonu devre arasında 18 milyon 500 bin euro bedelle Lille'in yolunu tuttu. Yusuf Yazıcı daha sonra CSKA Moskova ve Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 45 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 3 gol sevinci yaşadı.