VoleybolFilenin Sultanları'nda Santarelli'den Ebrar Karakurt cevabı: Antrenmanda çok hata yaptı

Filenin Sultanları'nda Santarelli'den Ebrar Karakurt cevabı: Antrenmanda çok hata yaptı

04.08.2024 - 17:06 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Filenin Sultanları'nda başantrenör Santarelli, Ebrar Karakurt sorusuna cevap verdi.

Filenin Sultanlarında Santarelliden Ebrar Karakurt cevabı: Antrenmanda çok hata yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'nun üçüncü ve son maçında İtalya'ya 3-0 yenildi. Çeyrek finale yükselmeyi daha önce garantileyen ve grubunu ikinci sırada tamamlayan milli takımın bu turdaki rakibi diğer maçların sonuçlarına göre belli olacak. Çeyrek final karşılaşmaları 6 Ağustos Salı günü oynanacak.

Haberin Devamı

EBRAR KARAKURT TEK SETTE FORMA GİYDİ
Santarelli, Dominik maçında olduğu gibi İtalya maçının ilk 6'sında da Ebrar Karakurt'a yer vermedi. Müsabakanın ilk setinde forma giyen Ebrar daha sonrasında oyuna girmedi.

SANTARELLI: EBRAR FORMDA DEĞİL
Daniele Santarelli, Ebrar Karakurt'un yedek kalmasıyla ilgili olarak Sports Tv'ye şunları söyledi: "Ebrar şu an formda değil. Antrenmanlarda çok hata yaptı ve geçen yaz yaptığı gibi takıma denge getiremedi. Onu geri kazanmamız lazım. Bunu umuyorum. Bizim için çok değerli bir oyuncu ama benim şu an takım için olabilecek en iyi çözümleri bulmam lazım. Seçimlerimden ötürü herkes beni eleştirebilir ama ben takım için en iyi olanı seçiyorum. Ve sadece benim seçilim değil. İstatistikler de seçimin altını doldurur nitelikte.

Haberin Devamı

BİZİM İÇİN MAÇLARI ÇÖZEBİLİR
"Buradan sonra her maç çok zor olacak. Kazanmak için herkese ihtiyacımız olacak. Ebrar’a ihtiyacımız olacak. Ebrar formda olursa bizim için maçları çözebilir. Umarım onu geri kazanabiliriz. Çünkü bu takımın ona ihtiyacı var. Benim ona ihtiyacım var. O da bunu biliyor ve onun da bu durumdan ötürü ne kadar üzgün olduğunu biliyorum."

Yazarlar