GalatasarayGalatasaray'a Zaha piyangosu! Harcama limiti güncellenecek

Galatasaray'a Zaha piyangosu! Harcama limiti güncellenecek

11.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray gözden çıkarılan Fildişi Sahilli oyuncuyu kiralamak için Leicester City ile anlaştı. İngiliz ekibinden gelecek ücret sarı-kırmızılıların kulüp harcama limitine ilave olacak.

Galatasaraya Zaha piyangosu Harcama limiti güncellenecek

Galatasaray, Wilfried Zaha için Premier Lig’e yükselen Leicester City ile anlaştı. 31 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, İngiliz kulübüne 1 seneliğine kiralanacak.

Haberin Devamı

KİRALAMA BEDELİ

Sarı-kırmızılı kulübe yıllık maliyeti 9 milyon euroyu bulan Zaha’nın yüksek ücreti nedeniyle elden çıkarılmasına karar verildi. G.Saray’ın Zaha’nın yıllık ücretine denk gelen parayı Leicester City’den kiralama bedeli olarak alacağı bildirildi.

Böylece deneyimli futbolcunun 1 senelik kiralama bedeli olarak kulübün kasasına 9 milyon euro gireceği ifade edildi.

Galatasaray, Icardi’den sonra en yüksek ücreti alan Zaha’yı kiralayarak kulüp harcama limitini de güncelleyecek. 9 milyon euroluk gelir ilave harcama limiti olarak Galatasaray’ın hanesine yazılacak.

Galatasaraya Zaha piyangosu Harcama limiti güncellenecek

KEREM'DE FARK AZALIYOR

Cim-Bom’da Kerem Aktürkoğlu’nun Spartak Moskova’ya transferi için geri sayım başladı. Rus ekibi, Kerem’i ikna etmek için 2.2 milyon euroluk teklifini 2.4 milyon euroya çıkardı. Kerem’in 3 milyon euronun biraz üzerinde bir ücret talep ettiği öğrenildi. Kulüplerin ise 13 milyon euro bonservis için anlaştığı belirtildi. Bu arada Köhn’ün Rus kulübüne transferinin gerçekleşmeyeceği bildirildi.