GalatasarayFormalar gece yarısı kuru temizlemeye gitti

Formalar gece yarısı kuru temizlemeye gitti

11.12.2013 - 14:21 | Son Güncellenme:

Kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen G.Saray-Juventus maçında, iki takım futbolcularının giydiği formalar, gece yarısı kuru temizlemeye gönderildi

Formalar gece yarısı kuru temizlemeye gitti

Kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen Galatasaray-Juventus maçında, iki takım futbolcularının giydiği formalar, gece yarısı kuru temizlemeye gönderildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Ntv Spor'da katıldığı programda dün geceden beri büyük bir çalışma içinde olduklarını açıklayarak, "Dün geceden beri sadece saha içindeki kar temizleme çalışmalarımız yok. Kimsenin göremediği şeyler var. Dün akşam bizim ve Juventus'un formaları kirlendi. Gece çok geç vakitte bir kuru temizleme fabrikasını rica minnet açtırıp Galatasaray ve Juventus'un formalarını yıkattık" dedi.

Galatasaray yönetiminin önemli isimlerinden olan Sedat Doğan, yoğun kar yağışından dolayı tatil edilen Juventus maçı hakkında tüm sorulara NTV Spor'da yanıt verdi.

TFF GEREKENİ YAPACAKTIR

Galatasaray'ın cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maç hakkında konuşan Doğan, "Zaten bu tarz durumlarla ilgili bazı kurallar var. TFF de gerekeni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KAR DEĞİL BUZ YAĞIYORDU

Dün tatil edilen maçta yaşanan sıkıntıların ısıtmaya bağlı olmadığını ifade eden yönetici, "Sahayla ilgili de şunu söyleyeyim. Bizim sahamız şu an 21 derecede ısınıyor. Dün akşam bütün kar 10 dakikada yağdı. Normalde kar düştüğü zaman yerde kalır. Fakat burada zıplıyordu. Çünkü kardan ziyade buz yağıyordu. Hakemin de sporcu sağlığı açısından oynatmakta sakınca var demesinin en önemli sebebi buydu. Şu an hem küreme çalışması devam ediyor hem de çatımızdan 20-25 cm kalınlığında kar tabakası var. Bunlar aşağıya düşüyor. Bir ekimiz de bunu temizlemek üzere çatıya çıkacak. Yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu maçı oynamak istiyoruz.” dedi.

ALIŞMAYAN SEYİRCİLERİN ISITMASIYDI

“Bizde iki tane ısıtma var. Bir tanesi çalışıyor bir tanei çalışmıyor. Çalışmayan seyircilerimizin oturduğu bölümde mevcut olan, dört hafta önce çalışabilecek hale getirdiğimiz sistem. Bunun doğalgaz bağlantısı olmadan çalıştıramıyoruz. Bu İGDAŞ ile ilgili. Her türlü altyapıyı biz yerine yerleştirdik. Bir ay oldu. Şu an bizim sahamız iki haftadır 21 derecede çalışıyor. Çünkü 10 derecenin altına düştüğünde sahamızda sıkıntılar doğduğundan bu sistemi sürekli açık tutuyoruz. Isıtma sistemi karı eritmesi için değil, don olmaması için, çimin sağlıklı kalabilmesi için yapılmış bir sistemi.“