FenerbahçeFerdi Kadıoğlu transferinde kritik hafta! Fenerbahçe'ye ödenecek bonservis artıyor

Ferdi Kadıoğlu transferinde kritik hafta! Fenerbahçe'ye ödenecek bonservis artıyor

19.08.2024 - 12:07 | Son Güncellenme:

Göztepe beraberliği sonrası Çaykur Rizespor maçına odaklanan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. 

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında transfer gündemi hakkında konuşan Senad Ok, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için de son bilgileri verdi. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'nin çift forvet oynama sebebi rakip analizi. Etkili ve güçlü bir savunma olduğunu düşünülüyordu. Bu yüzden çift forvet kararı alındı. İhtiyaç olduğunda rakibe göre 3 golcüye dönülebilir, takım çift forvet de oynayabiliyor. Mourinho dönemindeki değişiklikler bunlar. Bence çift forvetin sebeplerinden biri de orta sahnın eksikliği. Fenerbahçe'nin puan kaybının ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ana etkeninin orta sahadaki sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

'FENERBAHÇE HATA YAPMIŞTIR'

Orta saha bir ay önceden de alınabilirdi. Ama bence ekonomik şartlardan dolayı orta saha transferi için beklenildi. Fenerbahçe yönetimi bence çok ciddi hata yapmıştır. En iyisini arıyoruz ifadesine katılmıyorum ile alakalı değil parayla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu transferinde kritik hafta Fenerbahçeye ödenecek bonservis artıyor

BEŞİKTAŞ ÖRNEĞİ

Mesela Rafa Silva, Immobile şimdi gelse yapacağı etki aynı olur muydu? Maçları ve kupayı kazandırdılar. Beşiktaş'tan görebiliriz transferlerin erken yapılmasının etkisini.

Orta sahadaki sıkıntıyı görmek lazım. Dzeko ve Cenk idare ederdi seni. Orta saha takımın kalbi. Geçen sene Fred'in yokluğundan ağzı yanmıştı Fenerbahçe'nin.

İLKAY GÜNDOĞAN İDDİALARI

İlkay Gündoğan'la Galatasaray da ilgileniyordu. Sonrasında Fenerbahçe iddiaları da çıktı, 10 gün önce sorduğumda İlkay'ın gündemde olmadığı söylenmişti.

FRED MÜJDESİ

Fred dönecek, büyük ihtimalle bu hafta sonu maçta yer alacak.

FERDİ KADIOĞLU TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Ferdi ile alakalı bu hafta transfer kararının verilmesini bekliyorum. Ferdi, Premier Lig'de oynamak istiyor. Fenerbahçe takımda tutmak için sözleşmesinde iyileştirme yapmaya hazır. Brighton'ın ısrarı var, Ferdi'nin de Premier Lig'de oynama hedefi var.

Bonservisi artıyor 35'i geçecek, 40'a doğru gidebilir. Ayrılma ihtimalini yüzde 51 olduğunu söyleyebilirim.

Ferdi Kadıoğlu transferinde kritik hafta Fenerbahçeye ödenecek bonservis artıyor

'TEKLİFLER GELİYOR'

İrfan Can Kahveci'ye son 1 yıldır ciddi teklifler alıyor. Fenerbahçe'nin satmakla ilgili bir düşüncesi yok. Takımın en önemli oyuncularından biri olacağını düşünüyorum. Ferdi dışında sıcak bir gündem yok. Oosterwolde'ye de teklifler geliyor ama şu an satma planı yok.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetimi bence Avrupa'daki transfer piyasasının kapanmasını bekliyor.