İspanya La LigaReal Madrid'de Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi! 'Hata yaptım'

Real Madrid'de Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi! 'Hata yaptım'

19.08.2024 - 08:47 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın ilk haftasında Real Madrid, Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası Carlo Ancdlotti, maçın son bölümünde oyuna aldığı Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Real Madridde Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi Hata yaptım

 İspanya La Liga'nın ilk haftasında Carlo Ancelotti yönetimindeki son şampiyon Real Madrid, Mallorca'ya konuk oldu. Heyecan dolu mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

MURİQİ SAHNEYE ÇIKTI

Maçın 13. dakikasında Real Madrid, Rodrygo'nun golüyle öne geçse de 53. dakikada sahneye Vedat Muriqi çıktı. Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli golcü skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

Real Madridde Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi Hata yaptım

Maçın 90+7. dakikasında ise Real Madrid'den Mendy, Vedat Muriqi'e yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü.

ARDA SON BÖLÜMDE OYUNA GİRDİ

Bu sezon daha fazla süre bulması beklenen Milli futbolcu Arda Güler ise 88. dakikada Bellingham yerine oyuna dahil oldu.

Real Madridde Ancelotti, Arda Gülerden özür diledi Hata yaptım

ANCELOTTİ, ARDA'YLA GÖRÜŞTÜ

Defensa Central'de yer alan habere göre mücadele sonrası teknik direktör Ancelotti, Arda Güler'le konuşarak hem pişmanlığını dile getirdi hem de özür diledi.

Değişiklikleri daha önce yapması gerektiğini kabul eden İtalyan teknik adamın, 'Hata yaptım, değişiklikleri daha önce yapmalıydım' ifadelerini kullandığı iddia edildi.