FenerbahçeFenerbahçe'ye Samet Akaydin piyangosu! Süper Lig'den sürpriz talip

Fenerbahçe'ye Samet Akaydin piyangosu! Süper Lig'den sürpriz talip

01.08.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Samet Akaydin'a Süper Lig ekibinin talip olduğu öne sürüldü. 30 yaşındaki milli futbolcu için girişimlerin başladığı aktarıldı.

Fenerbahçeye Samet Akaydin piyangosu Süper Ligden sürpriz talip

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan Samet Akaydin ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 30 yaşındaki milli futbolcu için Süper Lig'den talip çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Samet Akaydin'i transfer etmek isteyen kulübün transfer girişimlerine başladığı belirtildi. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydin'a Süper Lig'in yeni ekibi Bodrum FK talip oldu.

Bodrum FK'nın Samet Akaydin için harekete geçtiği öğrenildi. Ege temsilcisinin, 30 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı vurgulandı.

Fenerbahçeye Samet Akaydin piyangosu Süper Ligden sürpriz talip

Fenerbahçe'de geleceği henüz belirsizliğini koruyan Samet Akaydin'in sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 30 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

İdmanocağı altyapısında futbola başlayan Samet Akaydin daha sonra Trabzonspor altyapısı, Boluspor altyapısı, Arsinspor, Sancaktepe Belediyespor, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor'da oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Samet Akaydin piyangosu Süper Ligden sürpriz talip

Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında Samet Akaydin için Adana Demirspor'a 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. 30 yaşındaki savunmacı, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Panathinaikos forması giydi.

Samet Akaydin, A Milli Futbol Takımı'nda 10 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki savunmacı, ay-yıldızlı formayla 1 gol atma başarısı gösterdi.