GalatasarayNevzat Dindar Galatasaray'da Elias Jelert gerçeğini açıkladı!

Nevzat Dindar Galatasaray'da Elias Jelert gerçeğini açıkladı!

01.08.2024 - 15:02 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, cumartesi günü oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

Son şampiyon Galatasaray, cumartesi günü ezeli rakibi Beşiktaş'la Süper Kupa maçına çıkacak. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, zorlu derbi öncesi sarı-kırmızılı takımda yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın sözleri:  

8 numara transferi konusunda bir hareketlilik var. Galatasaray yönetimi şu ana kadar istediği sonucu elde edemedi. Bu iş uzadı. Doğal olarak G.Saray taraftarı tepki gösteriyor. G.Saray'dan daha iyi bir strateji ve planlama beklerdim. Bu konuda bir hayal kırıklığı yaşıyorum. G.Saray markasından bahsediyorsak, transferde bu kadar ikilemde kalmaması gerekiyordu. Jelert'e kimse 'hayır' demez. Jelert 'Niye oynamıyor' diye eleştiri var. Fizik-kondisyon olarak takımın seviyesinde değil. Bireysel çalışma yapıyor.

Nevzat Dindar Galatasarayda Elias Jelert gerçeğini açıkladı

'MCTOMINAY LİSTENİN İLK SIRASINDA'

Oyuncu Beşiktaş maçında zaten düşünülmüyordu. 8 numara McTominay şu an listenin ilk sırasında. İskoç futbolcu ile ilgili Ten Hag'ın kararı bekleniyor. Satış listesine konulursa gelişme bekleyebiliriz. Rios için yapılan teklife Palmeiras cevap vermiş değil. Copa America'da kendisini gösterdi. Wendel'le ilgili G.Saray daha planlı olmalıydı. Çok yüksek bonservis. Oyuncuyu ikna etmek de yeterli değil.

Haberin Devamı

'G.SARAY'IN 20 MİLYON EURO BONSERVİS VERECEK LİMİTİ VAR'

Süper Kupa'da gelecek kötü sonuç bu tartışmaları daha da alevlendirebilir. Yansımaları olumsuz olacak. Başkan'ın bu açıklama yapmasına gerek yoktu. Taraftar bir an önce hareket ve sonuç bekliyor. Bu kadar sabırdan sonra Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir 8 numara alınmasını bekliyorum. Başkanın taraftarla arasındaki rahatsız edecek noktayı giderecek. G.Saray 20 milyon Euro bonservis bedeli verecek limiti var.

Nevzat Dindar Galatasarayda Elias Jelert gerçeğini açıkladı

'YUSUF YAZICI GÜNDEMDE YOK'

Oliveira gözden çıkarıldı, haber değeri yok artık. Davinson Sanchez, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim kalacak gibi. Şu ana kadar resmi teklif yok. Okan hoca ayrılmalarını istemiyor. Bu futbolcuların satışı ile ilgili sıcak bir gündem yok. Yetkililere sordum, Galatasaray'ın transfer gündeminde Yusuf Yazıcı yok.

Kerem Demirbay konusuna gelirsek, yabancı kuralının değişmesi ile beraber bunun pek önemi kalmadı. Yerli statüsünde forma giymeye devam edecek. Zaha ve Ziyech G.Saray için kritik oyuncular. Bu sezon daha iyi olacaklar. Ziyech'in ayrılmak gibi düşüncesi yok.

Haberin Devamı

'G.SARAY BİR TIK ÖNDE'

Süper Kupa'ya gelirsek... Bu bir final. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü ve yeni transferleriyle geçen sezondan daha farklı durumda olacağını düşünüyorum. Kaliteli oyuncuların sahada olacağı bir maç. Atmosfer de güzel olacak. Seyir zevki üst seviyeye çıkacak. G.Saray'ın bir tık ileride olduğunu düşünüyorum. Final olduğu için takımların performansını kestirmek kolay değil. 

Derbi 11'i şöyle olur: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Zaha, Mertens, Ziyech, Icardi.