FenerbahçeSenad Ok, Fenerbahçe'de bileti kesilen oyuncuyu açıkladı: Artık olmaz! Ayrılmasını bekliyorum

Senad Ok, Fenerbahçe'de bileti kesilen oyuncuyu açıkladı: Artık olmaz! Ayrılmasını bekliyorum

01.08.2024 - 14:34 | Son Güncellenme:

Lugano'yu iki maçta da yenerek Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile eşleşen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer'in Instagram canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda ilk engeli aştı, Lugano'yu safdışı bıraktı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, 3. ön eleme turunda Lille ile eşleşen sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.   

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un sözleri:

Fenerbahçe'de sezon Lugano maçından sonra başlıyor. Oyun etkisizdi. Fenerbahçe geçen sezondan farklı olarak önde çok fazla baskı yapmayacak. Bundaki temel sebep şu, rakipler F.Bahçe'nin üzerlerine gelmesini bekliyor. Jose Mourinho önceliği savunmaya veriyor. Daha dengeli bir oyun olacak. Portekizli teknik adam, kolay gol yememek istiyor. Bireysel hatalardan dolayı, bu ilk iki maçta olmadı. Oyun olarak Fenerbahçe taraftarları daha sabırlı olmalı. 1-0'dan sonra hiçbir baskı olmadı Lugano'ya. Çünkü 2'yi de yiyebilirsin, tur gidebilir.

Senad Ok, Fenerbahçede bileti kesilen oyuncuyu açıkladı: Artık olmaz Ayrılmasını bekliyorum

'BİRİNCİ STOPER BECAO OLMALI'

Mourinho takımın başında olmasa çok daha karamsar bir hava ile karşılaşabilirdik. Fenerbahçe'nin birinci stoperi Becao olmalı. Becao'yu Çağlar ve Djiku'nun önünde görüyorum. F.Bahçe'nin en yumuşak bölgesi stoperler ve 6 numarası. Becao'yu stoperlik anlamında ilk sıraya yazarım.

Haberin Devamı

'KRUNIC ARTIK OLMAZ'

Krunic artık olmaz, olmayacak. İlk geldiğinde genel olarak fena değildi. Seyirciyle yıldızıyla barışmayan oyuncunun iç sahada oynaması çok zor. Ayrılmasını bekliyorum. Aldığımız bilgiler bu yönde. Crespo, Zajc, Krunic ve Kent de gidecek. Cengiz savunma anlamında bekleneni veremiyor. Hoca bu yüzden kadroda düşünmüyor. Zarar etmeden satışı düşünülüyor. Samet Akaydin alternatif stoperler arasında.

Senad Ok, Fenerbahçede bileti kesilen oyuncuyu açıkladı: Artık olmaz Ayrılmasını bekliyorum

'LILLE MAÇI FARKLI OLACAK'

Lille iyi ve köklü bir kulüp. Lille maçı, Lugano karşılaşmasından biraz daha farklı olacak. Lille de ofansif futbol oynamak zorunda kalacak. Fenerbahçe'de hazırlık paslarını, yan pasları artık çok göreceğiz. Lille kolay kolay geride beklemez. Maximin ve En-Nesyri de takıma dahil olacak. Fenerbahçeli yetkililer Lugano maçından daha iyi bir oyun olacağı görüşünde.

'YÖNETİMİN B PLANI VAR'

6 numara için aldığım bilgiler çerçevesinde yönetimin ince eleyip sık dokuduğu. Fred'in yokluğunda transfer olur mu? B planı oluşturuldu. Fenerbahçe ilk etapta içeriden bu sorunu çözmeye çalışacak. 3 opsiyon var. Tabii ki sakatlık bu. Mert Hakan ve İrfan Can ile bu sorunu çözmek isteniyor.

'DZEKO FORMAYI BIRAKMAZ'

Haberin Devamı

Geçen sene Batshuayi'nin yaptığı katkının benzerini Dzeko'dan göreceğimizi düşünüyorum. Son yarım saatte yorgun savunmaya karşı oyuna girip güzel işler yapacağını düşünüyorum. Olgun bir oyuncu. Dzeko formayı bırakmaz, rekabete devam eder. F.Bahçe'nin en güçlü olduğu taraf ön bölge.

Senad Ok, Fenerbahçede bileti kesilen oyuncuyu açıkladı: Artık olmaz Ayrılmasını bekliyorum

'FERDİ SATILMAYACAK'

Hayatın normal akışında Fenerbahçe, Ferdi'yi satmıyor. Net bir şekilde oyun planı Ferdi'nin üzerine kuruldu. Taktiksel geçişleri yapacak altyapı ve zekaya sahip.

Son olarak Fenerbahçe daha sabırlı, daha dengeli oyun oynayacak. Gereksiz önde baskı yapmayacak. Oyununa sabır gösterilmeli. Daha sakin, daha bilinçli bir oyun. Daha az pozisyona girip daha skorer bir takım görebiliriz.

 

 

Yazarlar