FenerbahçeFenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro paylaşılamıyor!

Fenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro paylaşılamıyor!

21.08.2024 - 19:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz gün yollarını ayırdığı tecrübeli futbolcu Joao Pedro, İtalyan ekiplerini peşine taktı. İşte detaylar...

Fenerbahçeden ayrılan Joao Pedro paylaşılamıyor

Fenerbahçe'de sergilediği performansla beklenenin altına kalan ve sakatlığı sebebiyle fazla süre alamayan Joao Pedro ile geçtiğimiz gün yollar ayrıldı. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcuya birçok takımın talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

2022'DE CAGLİARİ'DEN GELMİŞTİ

32 yaşındaki futbolcu, 2022 yılının yaz transfer döneminde İtalya Serie A kulübü Cagliari'den Fenerbahçe'ye geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Joao Pedro için yaklaşık 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Geçen sene Brezilya Serie A ekibi Gremio'ya kiralanan yıldız futbolcu, kiralık anlaşma sona erdikten sonra Jose Mourinho'nun planları arasında yer almadı ve yollar ayrıldı.

BİRÇOK TALİBİ ÇIKTI

İtalyan basını Corriere'de yer alan habere göre; Salernitana, Hellas Verona ve Genoa gibi İtalyan kulüpleri, Joao Pedro'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

2 YILLIK İSTEK

Haberin detayında; Pedro'nun yıllık 1 milyon 400 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme istediği ve bu isteğin şimdilik İtalyan kulüplerini düşündürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARİYERİ

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 28 maça çıktı. Joao Pedro, söz konusu 28 karşılaşmada beş gol atıp bir asist yaptı.