İspanya La LigaArda Güler idmana maskeyle çıktı! Uygulamanın nedeni belli oldu

Arda Güler idmana maskeyle çıktı! Uygulamanın nedeni belli oldu

21.08.2024 - 15:09 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in idmanında Arda Güler'in taktığı maske sosyal medyada çok sayıda yorum aldı. Bu uygulamanın nedeni belli oldu...

Arda Güler idmana maskeyle çıktı Uygulamanın nedeni belli oldu

La Liga'nın ilk haftasında Mallorca ile berabere kalan Real Madrid, bir sonraki maçı olan Real Valladolid sınavına hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İspanya devinde maç hazırlıkları devam ederken milli futbolcu Arda Güler'in görüntüsü gündem oldu.

Real Madridli futbolcular, fiziksel testler için antrenmanda maskeyle çalışırken Arda Güler'in görüntüsü sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Real Madrid, ligin ikinci haftasında sahasında 25 Ağustos Pazar günü Real Valladolid'i ağırlayacak.

UYGULAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU

 

Bu teknik oksijen sağlamaktan ziyade birçok gelişmiş özelliğe sahip. Real Madrid bu uygulamaya çok sakatlık geçirilen sezonun ardından başladı. Real Madrid o sezon yaklaşık 70 sakatlık geçirdi. Bu durum sağlık ekibinin ne kadar önem arz ettiğini gösterdi.

Bu nedenle kulüp, en kritik dönemlerde en önemli oyunculardan mahrum sorunu en aza indirmek için önlem aldı.

Haberin Devamı

Kulübün sağlık ekibi, böylece her oyuncunun sağlık durumuyla ilgili hassas verilerin olduğu dosya hazırlıyor. Bu veriler ışığında oyunculara ayrı ayrı özel egzersizler planlanacak. Futbolcuların zayıf yönlerini gösteren bu alet sayesinde fizik antrenörü, bu durumların üzerine eğilebilecek. Real Madrid, fiziksel hazırlık kısmına büyük önem veriyor.

ARDA 89'DA GİRDİ

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Arda Güler'li Real Madrid ile Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, Süper Kupa finali için karşı karşıya geldi. Müsabakayı Real Madrid 2-0 kazandı. Müsabakaya yedek kulübesinde başlayan Arda Güler 88. dakikada forma şansı buldu. Arda Güler, Real Madrid ile 13 ayda 4. kupasını kazandı.

23/24 UEFA Şampiyonlar Ligi
23/24 İspanya La Liga
23/24 İspanya Süper Kupa
2024 UEFA Super Cup

İşte idmandaki o görüntü:

Arda Güler idmana maskeyle çıktı Uygulamanın nedeni belli oldu

Yazarlar