FenerbahçeFenerbahçe'de Osayi Samuel tehlikesi! İstediği ücret ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Osayi Samuel tehlikesi! İstediği ücret ortaya çıktı

07.10.2024 - 11:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Osayi Samuel'in talipleri artmaya devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun sarı-lacivertli ekipten istediği ücret de ortaya çıktı.

Fenerbahçede Osayi Samuel tehlikesi İstediği ücret ortaya çıktı

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Osayi-Samuel konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcu ile henüz anlaşma noktasına gelemeyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyu elinden kaçırmak istemiyor.

Haberin Devamı

TALİPLERİ ARTIYOR

2020-21'de geldiği Kanarya'da istikrarlı bir grafik çizen Nijeryalı sağ bek için talipleri sıraya girdi.

Championship ekibi Norwich City ile Fransız temsilcisi Lens, Osayi ile yakından ilgileniyor. İki takım da 26 yaşındaki ismi sezon sonunda bedelsiz kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Hem Norwich hem de Lens cephesi, ara transfer döneminde Osayi'nin aklını çelmek istiyor. Norwich ve Lens, kontrat yenilemekte kararsız olan Osayi'ye teklifini iletip beklemeye geçecek.

Fenerbahçede Osayi Samuel tehlikesi İstediği ücret ortaya çıktı

İSTEDİĞİ ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Sağ bek pozisyonunda Mert Müldür'ün önünde görülen 26 yaşındaki oyuncu, yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Osayi, ücretini yaklaşık yüzde 40 zamla 2.5 milyon Euro'ya çıkarmak istediğini yönetime iletti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun bu talebini yüksek bulurken görüşmeleri erteledi. Osayi, zammın yanı sıra 4 yıllık da kontrat imzalamak istiyor.

MOURINHO MEMNUN

Teknik direktör Jose Mourinho'nun, Osayi-Samuel'den son derece memnun olduğu kaydedildi.

7 GOL ATIP, 14 ASİST YAPTI

Osayi-Samuel, Fenerbahçe'ye 2021 yılında Queens Park Rangers'tan 500 bin Euro bedelle gelmişti. Fenerbahçe'de 145 maça çıkan Nijeryalı oyuncu, 7 gol - 14 asistlik performans sergiledi.