FenerbahçeFenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden sözleşme cevabı!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden sözleşme cevabı!

25.10.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi William D'Avila suskunluğunu bozdu.

Fenerbahçede İrfan Can Kahvecinin temsilcisinden sözleşme cevabı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan İrfan Can Kahveci için çarpıcı bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun temsilcisi William D'Avila, İrfan Can Kahveci'nin geleceğine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor'a konuşan William D'Avila, Fenerbahçe ile henüz görüşmediklerini ancak görüşmeye açık olduklarını dile getirdi ve şu şekilde konuştu:

"Şu an itibarıyla bir hiçbir gelişme yok. Doğal olarak pek çok opsiyonumuz var. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik. Biz her zaman görüşmeye açığız."

Fenerbahçede İrfan Can Kahvecinin temsilcisinden sözleşme cevabı

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe'de 13 karşılaşmada forma şansı buldu. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist üretti.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci daha sonra Hacettepe'de kiralık olarak forma giydi. Başakşehir'de oynayan İrfan Can Kahveci, 2020-2021 sezonu devre arasında 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı.

İrfan Can Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nda 37 müsabakada süre aldı. 29 yaşındaki yıldız, bu maçlarda 4 kez rakip fileleri havalandırdı.