BeşiktaşDortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a 'hocalık' yanıtı

Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a 'hocalık' yanıtı

20.10.2024 - 14:43 | Son Güncellenme:

Almanya'da Dortmund'un teknik direktörlüğünü yapan Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın 'Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor?' sözlerine cevap verdi.

Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahinden Sergen Yalçına hocalık yanıtı

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, meslektaşı Sergen Yalçın'ın kendisi hakkındaki sözlerine maçkolik yayınında yanıt verdi.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN'A CEVAP: REYTİNG İÇİN YAPILIYOR
Söylediklerine çok güldüm. Bence komik. Bana yakışmaz bu konulara çok girmek. Zaten bu yüzden reyting için yapılıyor. 'Ona buna sallayayım, konuşulsun' diyerek. Benim hayata felsefeme, değerlerime çok ters bir durum. Hiçbir zaman bir hocayı, futbolcuyu eleştirmem.

'DORTMUND'A SORABİLİR NASIL GELDİĞİMİ'
Çünkü oyun hakkında konuşulmuyor. Dortmund'un beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorsa, gerekli departmanlarla konuşabilir.

Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahinden Sergen Yalçına hocalık yanıtı

OĞLUM DENK GELDİ VİDEOYA
Kendi oğlum gelip 'Baba ne kadar komik yorum' dedi. 13 yaşındaki çocuk denk gelmiş.

ARDA GÜLER İLE GURUR DUYDUM
Ben yıllardır Guardiola'nın her basın toplantısını izlerim. Karşıda İspanyol bir hoca olduğu zaman Pep'in maçtan önce o hoca ile alakalı nasıl konuştuğunu, onu nasıl yere göğe sığdırmadığını izlemelerini tavsiye ederim. Bizim ülkemiz ne yazık ki reyting ile çalıştığı için biz öyle şeylere önem vermiyoruz. Bir Türk'ün başarısından büyük gurur duyarım. Arda Güler Şampiyonlar Ligi'ni kazandı ben finalde kaybettim. Sonuçta bir Türk oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni kazanması beni çok gururlandırdı. Maç sonu yanıma geldi. Çok değerli bir çocuk.

Haberin Devamı

OKAN BURUK, BAYERN MÜNİH'E KARŞI ÇOK İYİ MAÇ ÇIKARDI
Mesela Arda Turan'ın iyi bir hocalık kariyeri olmasını dilerim. Çağdaş Atan, Fatih Tekke çok iyi gidiyor. Okan Buruk Şampiyonlar Ligi'nde burada Bayern Münih'e karşı bir maç oynadılar gurur duydum. Benim ekibimde 2 hoca var. Çanakkale ve Antalya'dan geldiler. Hüseyin hoca Dortmund gibi bir takımda analizci olarak çalışıyor.

SERGEN YALÇIN NE DEMİŞTİ?
Nuri Şahin’in Antalyaspor’da başarısız olduğunu söyleyen ve Borussia Dortmund’da görev almayı hak etmediğini ima eden Sergen Yalçın, “Dortmund’a hoca olmak bu kadar kolay mı? Soru bu. Antalya’da 2 sene çalış, hiçbir şey yapma. Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor? Bu basit bir şey mi? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?” sözlerine yer verdi.