GalatasarayGalatasaray'a Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku!

Galatasaray'a Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku!

20.10.2024 - 13:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0'la geçerken Ismail Jakobs sakatlık yaşamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaraya Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku

Galatasaray'ın deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçta sakatlanarak oyundan çıkan Ismail Jakobs'un sağlık durumuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten bir açıklama geldi

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ KÖTÜ HABER

Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçı sonrası Beşiktaş'la derbide karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'a kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip Ismail Jakobs'un yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini duyurdu. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasındaki Onvo Antalyaspor karşılaşmasında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Ismail Jakobs’un tedavisine başlanmıştır.

DERBİDE YOK

Skorer'in edindiği bilgilere göre 1 ay sahalardan uzak kalacak olan yıldız futbolcu, Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaraya Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku

NELER YAŞANDI?

Ismail Jakobs, maçın 21'inci dakikasında topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası Ismail Jakobs oyuna devam edemedi. Tecrübeli futbolcu kenara gelmek zorunda kaldı. Okan Buruk, kalan sürede Berkan Kutlu'ya forma şansı verdi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde hafta için Elfsborg'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar ardından gelecek hafta Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.