Fransa Ligue 1Zaha'ya Lyon'da bir şok daha! Kadroya alınmadı

Zaha'ya Lyon'da bir şok daha! Kadroya alınmadı

20.10.2024 - 13:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan sezon başında Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha'yı şoke eden bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...

Zahaya Lyonda bir şok daha Kadroya alınmadı

Galatasaray'dan Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha'nın Fransa macerası adeta kâbus gibi başladı. Sarı-kırmızılı ekipte Teknik Direktör Okan Buruk ile sık sık sorunlar yaşayan Fildişili yıldız, yeni takımında da gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

LYON'DA DA SORUN YARATTI

32 yaşındaki oyuncu Fransa'da da sorunların merkezinde yer alan isim oldu. Toulouse maçı sonrası yıldız oyuncu fizik-kondisyon antrenmanlarına katılmayı reddetmiş ve Nantes maçında kadro dışı bırakılmıştı.

Teknik direktör Pierre Sage, Zaha için çarpıcı ifadeler kullanırken oyuncunun profesyonel davranmadığına vurgu yapmıştı:

"Şu anda antrenman yapıyor ve Le Havre maçı için çalışıyor. Geçen hafta onunla yaşadığımız sorunlar hakkında iyi bir görüşme yaptım. Amaç cezalandırmak için cezalandırmak değil. Kulüpte kendisinden ne beklendiğini anlaması gerekiyor ve ona Wilfried Zaha'yı kadromuza kattığımızı, dolayısıyla Wilfried Zaha'ya sahip olmak istediğimizi söyledim. Şu an için bu karar onun oyuncu olarak yetenekleriyle ilgili değil, takımla birlikte mücadele etmesiyle ilgili."

Haberin Devamı

Zahaya Lyonda bir şok daha Kadroya alınmadı

YİNE KADRO DIŞI

Zaha, Lyon'un Ligue 1'de bugün deplasmanda karşılaşacağı Le Havre maçının kadrosuna alınmadı. Zaha ile birlikte kadro dışı bırakılan isimlerden Gift Orban'ın ise kafilede yer aldığı görüldü.