GalatasarayGalatasaray'da Osimhen'in röveşata golü Avrupa'yı salladı! 'Acımasız'

Galatasaray'da Osimhen'in röveşata golü Avrupa'yı salladı! 'Acımasız'

20.10.2024 - 10:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 9.haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederken Victor Osimhen'in röveşata golü maça damgasını vurmuştu. Yıldız futbolcunun golü Avrupa'da da gündem oldu. İşte detaylar...

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor'u 3-0 yenen Galatasaray, puanını 25'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi ve Victor Osimhen kaydetti. Geceye Osimhen'in uzun süre hafızalardan çıkmayacak röveşata golü damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Nijeryalı yıldızın golü Avrupa ve dünya basınında da yankı buldu.

'ŞANS TANIMADI'

Corriere dello Sport: Osimhen, büyük bir patlama ile geri döndü. 78. dakikada oyuna giren Osimhen, rakip kaleciye şans tanımadı.

Foot Mercato: Sezonun geri kalanında kadro dışı kalmamak için Napoli'den Galatasaray'a kiralanan Victor Osimhen Türkiye'de oyuna geri döndü. Süper Lig'de şu ana kadar çıktığı 3 maçta 2 gol atan ve 2 asist yapan oyuncu, Cumartesi günü Antalyaspor'a attığı muhteşem golle dikkatleri üzerine çekti.

'ACIMASIZ OSİMHEN'

AS: Acımasız Osimhen. Napoli'nin eski forveti Galatasaray'ın zaferini sezonun en iyi gollerinden biriyle tamamladı.

Afrik Foot: Victor Osimhen, Galatasaray'ın Cumartesi günü Antalyaspor karşısında aldığı 3-0'lık Süper Lig galibiyetinde muhteşem bir rövaşata golü atarak sahalara zaferle döndü. Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Nijeryalı forvet, maçın sonlarında yedek kulübesinden gelerek sarı-kırmızılıların son golünü attı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Osimhenin röveşata golü Avrupayı salladı Acımasız

ŞOKE EDİCİ GOL

Punch: Osimhen sakatlık dönüşünde şoke edici bir gol attı. Sakatlık nedeniyle iki haftadır sahalardan uzak kalan 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, yedek kulübesinden çıkarak taraftarları hayretler içinde bırakan sihirli bir an yaşattı. Osimhen'in akrobatik bitirişi maçın son bölümlerinde geldi ve maça noktayı koydu

Il Mattino: Napoli Osimhen'e bak! Victor Osimhen Galatasaray formasıyla yine golü buldu, Nijeryalı forvet takımının Türkiye liginde Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçta takımını galibiyete taşıdı. Halen bonservisi Napoli'de olan forvet, ikinci yarıda oyuna girerek attığı röveşata golü ile maçın sonucunu belirledi.