Futbol Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

18.06.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

EURO 2016 E Grubunda büyük mücadele Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ile başlıyor. Günlerdir konuşulan Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu. Cüneyt Çakır EURO 2016 maçlarında da görev almış oldu. Peki Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Cumartesi günü futbol severler ekran başına. Merakla beklenen Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı bugün saat 16:00'da ekrana gelecek. Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı hakkında önemli detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

EURO 2016 E GRUBUNDA GÜNÜN İLK MAÇI

EURO 2016 E Grubu günün ilk maçında Belçika ile İrlanda Cumhuriyeti karşı karşıya geliyor.

Turnuvaya 2-0'lık İtalya mağlubiyeti ile başlayan Belçika, İsveç ile berabere kalan İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Stade de Bordeaux'da oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. E grubunun bu zorlu mücadelesi 16.00'dan itibaren Lig TV'den yayınlanacak.

EURO 2016'DA CÜNEYT ÇAKIR'A BÜYÜK GÖREV

EURO 2016 E Grubu'nda 18 Haziran Cumartesi günü Belçika ile İrlanda Cumhuriyeti arasında Stade de Bordeaux'da oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. TSİ 16.00'da başlayacak mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakem olarak görev alacakken, Mustafa Emre Eyisoy yedek yardımcı hakem olarak saha kenarında olacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yapacak.
Çakır ve ekibi EURO 2016 gruplarında oynanan ilk maçlardan Portekiz - İzlanda mücadelesini yönetmiş ve otoritelerden tam not almıştı.

Haberin Devamı

BELÇİKA - İRLANDA CUMHURİYETİ

STAT: Bordeaux

HAKEM: Cüneyt Çakır

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig TV , TRT1

Belçika İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

BELÇİKA: Courtis, Ciman, Alderweireld, Vermaalen, Verthongen, Fellaini, Naiggolan, Carrasco, Bruyne, Hazard, Lukaku.

TEKNİK DİREKTÖR: Marc Wilmots

İRLANDA CUMHURİYETİ: Randoph, Coleman, O'shea, Clark, Brandy, McCarthy, Whelan, Hendrick, Hoolaham, Keane, Long.

TEKNİK DİREKTÖR: Martin O'Neill

'Belçika-İrlanda maçında saldırı planlayan 12 kişi gözaltında'
BBC'nin haberine göre; Brüksel'de bugün oynanacak Belçika-İrlanda Avrupa Şampiyonası maçı sırasında saldırı yapmayı planladıkları belirtilen 12 kişi gözaltına alındı.
Belçika Başbakanı ile 3 bakan ve yakınları da, Suriye'den dönen cihatçıların saldırı tehdidi üzerine sıkı korumaya alındı.
Flaman yayın kuruluşu VTM'nin haberine göre, Belçika-İrlanda maçının oynandığı saatlerde saldırı yapılacağı bilgisi üzerine, acil operasyon kararı alındı.
Belçika polisi, Cuma gecesi Brüksel yakınlarındaki 16 belediye sınırları içinde 40 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda saldırı hazırlığı içinde oldukları belirtilen 12 kişi gözaltına alındı.
Polisin 150 garajda yaptığı aramalarda ise, silah ve patlayıcı bulunamadı. Belçika basınına göre, gözaltına alınan kişilerin, 22 Mart'taki Brüksel saldırılarını gerçekleştiren el Bakroui kardeşler ve Muhammed Abrin ile de ilişkileri bulunuyor.
Savcılık, bu kişilerin 32 kişinin öldüğü saldırılarda rolü bulunup bulunmadığını da araştırıyor. Başbakan Michel ve bakanlara suikast tehdidi
Belçika Terörle Mücadele Koordinatörü (OCAD) raporunda, Suriye'den dönen cihatçıların Belçika Başbakanı Charles Michel ile 3 bakana saldırı hazırlığı içinde olduğuna ilişkin ciddi kanıtlar bulunduğu vurgulandı.
Het Nieuwsblad gazetesinin ulaştığı rapora göre, cihatçılar Başbakan Michel ile dışişleri, adalet ve içişleri bakanlarına yönelik saldırı hazırlığı içinde.

Yazarlar