FutbolAnderson Talisca dönemi sona eriyor! Türkiye derken ters köşe

Anderson Talisca dönemi sona eriyor! Türkiye derken ters köşe

27.08.2024 - 08:41 | Son Güncellenme:

Uzun süredir Türk ekipleriyle ismi transferde anılan Talisca, kiralık olarak Al-Nassr'dan ayrılıyor.

Anderson Talisca dönemi sona eriyor Türkiye derken ters köşe

Üç yılı aşkın süredir Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında top koşturan Anderson Talisca transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

4 İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR
Arap basınında yer alan habere göre; Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr; Anderson Talisca, Alex Telles, Otavio ve Sadio Mane hakkındaki kararını verdi. Suudi ekibinin, bu dört yıldızla da yollarını ayırmaya sıcak baktığı belirtildi.

Al Jazeera geçtiğimiz gün Talisca'yı takımdan ayrılma ihtimali en yüksek yabancı futbolcu adaylarından biri olarak göstermesinin ardından Brezilyalıyla ilgili yeni bir haber geçildi

TALISCA AN MESELESİ
Anderson Talisca'nın Katar ekiplerinden Al-Gharafa'ya kiralık olarak transferinin an meselesi olduğunu yazdı. 30 yaşındaki Talisca geçtiğimiz yıl Al-Nassr ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon 25 maça çıkan yıldız oyuncu bu müsabakalarda 25 gol atıp, 4 asist yaptı. Bu sezon 3 maça çıkıp 179 dakika sahada kalan Talisca skor katkısı veremedi. Brezilyalı yıldız 2016-18 yılları arasında Beşiktaş'ta kiralık forma giymişti.

Haberin Devamı

SKRINIAR TRANSFERİ BİTİYOR
Suudi Arabistan ekibinin artık Milan Skriniar transferini kısa süre içerisinde resmiyete dökmesi bekleniyor. PSG ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Al Nassr, Skriniar'ın vereceği karar ile bu transferi bitirmeye hazırlanıyor.