FenerbahçeFenerbahçe'nin gözdesi Cristian Medina transferi ağzından kaçırdı!

Fenerbahçe'nin gözdesi Cristian Medina transferi ağzından kaçırdı!

27.08.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, bir süredir Cristian Medina ile ilgileniyordu. Boca Juniors'da forma giyen Arjantinli futbolcunun antrenmandaki transfer konuşması ifşa oldu.

Fenerbahçenin gözdesi Cristian Medina transferi ağzından kaçırdı

Fenerbahçe Yönetimi hem düşünülmeyen isimlerle yolları ayırmanın planlarını yapıyor hem de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun transfer isteklerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fred’in partneri olarak düşünülen Medina için sarı-lacivertli idareciler teklif yükseltme kararı aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin ilk teklifi Boca Juniors’a yetersiz gelmesinin yanında 22 yaşındaki futbolcuyu başka kulüpler de istiyor. Bu gelişmelerin ardından transferi mutlu sonla bitirmek isteyen yönetimin Arjantin kulübü ile bir kez daha masaya oturacağı ve yeni bir teklif sunacağı bildirildi.

Fenerbahçenin gözdesi Cristian Medina transferi ağzından kaçırdı

TRANSFER KONUŞMASI İFŞA OLDU
Boca Juniors'da forma giyen Arjantinli futbolcunun antrenmandaki transfer konuşması ifşa oldu.

Takım arkadaşı Miguel Merentiel ile sohbet ederken sesi duyulan genç futbolcu, "Şimdi ayrılmazsam bir daha gitmem. Ömür boyu sözleşme imzalamam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Fiorentina'nın da transfer etmek istediği 22 yaşındaki orta saha için Sarı-lacivertlilerin 11 milyon euro teklif ettiği ancak Boca Juniors'ın bu rakamı kabul etmediği iddia edildi.

Yazarlar