FenerbahçeFenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası! Resmi teklif yapıldı

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası! Resmi teklif yapıldı

27.08.2024 - 15:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat bombası Resmi teklif yapıldı

Süper Lig'de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

SHELVEY İMZAYI ATTI! İŞTE YENİ TAKIMI

Eyüpspor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Eflatun-sarılılar İngiliz futbolcu Jonjo Shelvey'i kadrosuna kattı.

Kulüp binasında yapılan imza törenine katılan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Jonjo Shelvey daha önce Premier Lig'den de bildiğimiz bir oyuncuydu. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da da çok önemli bir performans ortaya koydu. Bir yandan da Süper Lig'i tanıma fırsatı buldu. Bu sezon da uzun uğraşlar sonucu kendisini transfer etmeyi başardık. Kendisinden beklentimiz yüksek. Bize çok katkı vereceğini düşünüyorum. Shelvey gibi önemli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Transferinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Jonjo Shelvey, "Taraftarlara neler yapabileceğimi göstermek ve onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezonu çok iyi geçireceğimize inanıyorum. Umarım taraftarımızla birlikte bu sezonki hedeflerimize birlikte ulaşırız" diye konuştu.

32 yaşındaki orta saha, geçen sezon Süper Lig'de Rizespor formasıyla 32 maça çıkarken 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

BOLUSPOR'A GALATASARAY'DAN 2 TRANSFER!

 

Boluspor, Galatasaray'dan Eren Aydın ve Siraçhan Nas'ı kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Eren için yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Galatasaray A.Ş. ile Profesyonel futbolcu Eren Aydın'ın bir yıllık geçici transferi konusunda anlaşma sağlamıştır." denildi.

Siraçhan Nas için ise "Kulübümüz, Galatasaray A.Ş. ile Profesyonel futbolcu İlhami Sıraçhan Nas'ın bir yıllık geçici transferi konusunda anlaşma sağlamıştır." ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY, OTAVIO'NUN PEŞİNDE

Galatasaray, Al-Nassr'da forma giyen 29 yaşındaki hücum oyuncusu Otavio'yu kadrosuna katmak istiyor. (Ojogo)

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DEN AMRABAT İÇİN RESMİ TEKLİF

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-lacivertli ekibin geçen sene Manchester United'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi ise Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat ile ilgilendiği iddia ediliyordu.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun son dakika olarak geçtiği habere göre Fenerbahçe yıldız futbolcu için resmi teklifte bulundu.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Sports Digitale'in haberine göre ise Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Satın alma opsiyonu ise 12 milyon euro.

JOAO MARİO İÇİN İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Son olarak Felix Uduokhai'yi kadrosuna katan Beşiktaş'ın Bendica'dan Joao Mario'yu da istediği iddiaları gündemde yer alırken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Portekizli gazeteci Bruno Andrade'nin haberine göre; Benfica, Joao Mario'nun takımdan ayrılmasını onayladı. Portekiz ekibi Beşiktaş ile masaya yatıracak. Kırmızı beyazlı kulüp ilk etapta Joao mario için Beşiktaş'tan 3-5 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep edecek.

Portekiz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden sol kanat oyuncusu, görev aldığı 149 karşılaşmada 36 gol ve 26 asist kaydetti. 

FENERBAHÇE'DEN YASİN ÖZCAN İÇİN TAKAS ÖNERİSİ

Kasımpaşa’nın genç yıldızı Yasin Özcan, geçtiğimiz transfer dönemlerinde Fenerbahçe’nin radarına girmişti. Sarı-lacivertliler, başarılı oyuncu için yeniden harekete geçebilir. Kadrodaki yerli oyuncu sayısını korumayı planlayan Fenerbahçe’nin bu nedenle 18 yaşındaki savunmacıya yöneldiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, bu transferde takas seçeneğini de kullanmayı umuyor.

EMRE MOR VE SERDAR AZİZ ÖNERİSİ
Kadroda düşünülmeyen isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor’un yanı sıra altyapıdan 1 ya da 2 isim kiralık olarak lacivert-beyazlılara önerilebilir.

Yasin, henüz 18 yaşında olmasına rağmen Kasımpaşa formasıyla 63 resmi maça çıktı, bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, 2 asist yaptı. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
LİNDELÖF FENERBAHÇE'NİN RADARINDA!

 Stoper hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Manchester United'ın İsveçli stoperi Victor Lindelöf'ün peşinde. (Takvim)

FENERBAHÇE, ADANA'DAN 3 OYUNCUYA TALİP

Fenerbahçe, genç ve potansiyelli oyunculara da Sarı Lacivertli formayı giydirmek için çaba gösteriyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 3 genç oyuncularına Fenerbahçe'nin talip olduğunu açıkladı.

SANCAK AÇIKLADI
Radyo Gol'e konuşan Murat Sancak, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimleri şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe; 17 yaşındaki santraforumuz Ozan Demirbağ, 15 yaşındaki kalecimiz Deniz Dönmezer ve U13’ten bir oyuncumuzu transfer etmek istiyor!"

GALATASARAY'IN HEDEFİNDE OPERİ VAR

Galatasaray, sol bek pozisyonunu güçlendirmek adına Monaco'nun yıldızı Ismail Jakobs'u kadrosuna katmak istiyordu. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transfer adına Fransız ekibi ile görüşmeleri sürerken sürpriz bir isim gündeme geldi.

L'Equipe, Galatasaray'ın Le Havre forması giyen Christopher Operi ile ilgilendiğini duyurdu. Geçtiğimiz sezon 28 maçta 3 gol, 5 asistlik skor katkısı yapan ve oldukça iyi bir sezon geçiren Fildişi Sahilli oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'ın listesine girdiği belirtildi.

Haberin Devamı
KÖHN GALATASARAY'DA KALIYOR

Galatasaray forması giyen Derrick Köhn, Almanya'da gündem oldu. Alman basınında yer alan habere göre, 25 yaşındaki futbolcunun Hannover 96'nın transfer adaylarından biri olduğu belirtildi.

Ancak bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olmadığı ve Galatasaray'ın artık Köhn'ü bırakmayı planlamadığı aktarıldı.


SÖZLEŞMESİ 2026 YILINA KADAR
Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında katılan Derrick Köhn, sarı-kırmızılılarda çıktığı 18 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı. 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.