FenerbahçeAjax'ın Emre Mor pişmanlığı! Anlaşma sağlanmıştı

Ajax'ın Emre Mor pişmanlığı! Anlaşma sağlanmıştı

06.09.2024 - 13:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Mourinho'nun planları arasında yer almayan Emre Mor'un geleceği belirsizliğini sürdürrüken, 27 yaşındaki futbolcunun Avrupa devinin kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Ajaxın Emre Mor pişmanlığı Anlaşma sağlanmıştı

Dortmund ve Milli Takım formalarını giydikten sonra Türk futbolunun büyük beklentiler içerisinde olduğu ancak o beklenen patlamayı yapamayan bir isim olarak hafızalara kazınan Emre Mor'un yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu. Galatasaray'da tutunamayan, Celta Vigo'da da işlerin yolunda gitmemesi üzerine Karagümrük'te Volkan Demirel ile yeniden doğuş sinyalleri veren 27 yaşındaki futbolcunun son adresi Fenerbahçe olmuştu. Kimi zaman oyun planında yer almayan, kimi zaman sakatlıklar boğuşan yıldız futbolcunun kaderi bu sezon da çok değişecek gibi durmuyor.

Haberin Devamı

MOURİNHO'NUN PLANLARI ARASINDA YOK

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor, Sarı Lacivertliler'in teknik patronu Mourinho'nun planları arasında yer almıyor. Portekizli çalıştırıcı, hazırlık maçlarında da çok şans vermediği Emre Mor'un başka takım bulmasını istedi. Yönetim de kanat oyuncusuna bu isteği iletti. Fenerbahçe ile ayrılık konusunda hem fikir olan Emre Mor cephesi yeni takım araştırmalarını sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı.

ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI

Fanatik'te yer alan habere göre; Emre Mor bu süreçte Hollanda Ligi'nin dev ekiplerinden Ajax ile anlaşma sağladı. Transferin resmiyet kazanması beklenirken, Hollanda cephesi transferden vazgeçerek rotasını Southampton'da forma giyen 22 yaşındaki sol kanat Kamaldeen Sulemana'ya çevirdi.

Haberin Devamı

AJAX'IN DA PLANLARI BOZULDU

Ancak Ajax'ın burada verdiği karar tam anlamıyla eline yüzüne bulaştı. Hollanda ekibi transferin son gününde kadrosuna katmayı planladığı genç futbolcunun evraklarını FIFA'ya yetiştiremedi ve böyle transfer iptal oldu.