Süper LigYusuf Yazıcı Süper Lig devine doğru! Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Yusuf Yazıcı Süper Lig devine doğru! Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

06.09.2024 - 08:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Yusuf Yazıcı Süper Lig devine doğru Türkiyeye dönmeye sıcak bakıyor

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

YUSUF YAZICI SÜPER LİG DEVİNE

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş döneminde 3. Yusuf Yazıcı dönemi de yaşanabilir. deneyimli teknik adamın henüz hiçbir takımla anlaşmayan başarılı oyuncuyla birebir bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Henüz takım bulamayan Yusuf Yazıcı, kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakıyor. Güneş görüşmeden olumlu yanıt alırsa yönetim transferi bitirecek. (Fanatik)

GÖZTEPE ONUACHU TRANSFERİNDEN ÇEKİLDİ

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de transfer sezonunun bitimine 7 gün kala golcü arayışları sürerken, Paul Onuachu transferi gerçekleşmedi. Onuachu'yu Göztepe'ye getirmek için yoğun çaba gösteren yönetim, Nijeryalı futbolcunun isteksiz olması nedeniyle transferden vazgeçti.

Southampton kulübü ile el sıkışan kurmaylar Paul Onuachu'nun teklifi reddetmesi sonucu geri çekildi. Adı Trabzonspor ile de anılan 30 yaşındaki futbolcunun bu sezon Southampton'da kadro planlamasında düşünülmediği bildirildi. Geçen sezon Trabzonspor'da kiralık oynayan futbolcunun nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Southampton, Onuachu'nun bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirlemiş ancak oyuncu transfer döneminde Avrupa'dan bir kulübe gitmemişti. (DHA)

EMİRHAN İLKHAN GERİ DÖNÜYOR

Sports Digitale'nin haberine göre; Konyaspor, Torino forması giyen Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmaya çok yakın.

Haberin Devamı
MEDİNA İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI

Boca Juniors Yöneticisi Mauricio Serna, Fenerbahçe'nin gündemindeki Medina için açıklamada bulundu:

Henüz elimizde net bir şey yok. Çok fazla söylenti var. Ne yazık ki bazı ülkelerde transfer piyasası hala açık. Bu da bizi zorlamaya devam ediyor. Çünkü parayı masaya koyuyorlar ve oyuncularınızı alıyorlar. Kötü durumlarda kalıyorsunuz ama oyunun kuralı da bu. Cristian'ın bizimle kalacağına, gittikçe daha iyi oynayacağına, parlayacağına ve Boca'da kalacağına eminiz. Çok daha iyi oyuncu olma potansiyelini taşıyor. (TNT Sports)


AJAX'IN EMRE MOR PİŞMANLIĞI

Ajax, transfer döneminde Fenerbahçe’den Emre Mor’la her konuda anlaştı. Ancak Kamaldeen Sulemana transferi gündeme gelince Ajax yönetimi, Emre’den vazgeçti.

Hollanda ekibi, FIFA’ya evrakları zamanında göndermeyince Sulemana transferi gerçekleşmedi. Steven Bergwijn’i daha önce satan Hollanda ekibinde sol kanat oyuncusu kalmadı. (Fanatik)

G.SARAY'DAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Orta saha için Weston McKennie ve Adrien Rabiot isimleri gündemde yer alırken sarı-kırmızılı ekibin sürpriz bir futbolcunun peşine düştüğü ifade edildi.

Galatasaray’ın orta saha için a geçen sezon da gündeme gelen Emil Breivik’in durumunu da araştırdığı vurgulandı. 24 yaşındaki yıldız için Molde’yle temas kurulup, bonservis beklentisi sorulacak. Yönetim, geçen sezonki girişiminde Norveçli yıldızla anlaşıp, Molde ile orta yolu bulamamıştı. Breivik’le yine kısa sürede el sıkışılması muhtemel. Ancak Lacivert-Beyazlılar’ın bonservis talebine göre görüşmelerin başlayıp başlamayacağı belli olacak. (Fanatik)

Haberin Devamı
ONYEKURU SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Fayha'da forma giyen Henry Onyekuru ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 27 yaşındaki kanat oyuncusuna Süper Lig ekibinin talip olduğu aktarıldı.

Al Fayha forması giyen Henry Onyekuru'ya Süper Lig ekibi Eyüpspor'un talip olduğu belirtildi. Ajansspor'un haberine göre; Nijeryalı hücum oyuncusuyla transferde ilk temasın kurulduğu vurgulandı.

Henry Onyekuru'nun Al Fayha ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

MEDİNA TRANSFERİNDE YENİ PLAN

Fenerbahçe’de Genel Sekreter Burak Kızılhan önceki gün kadroyu oluşturduklarını belirtti, böylece Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kadroda görmek istediği isimler arasında olan Medina’da mutlu sona ulaşılamadı.

Sarı-lacivertli idareciler önce Boca Juniors’un istediği bonservisi çok bulurken, pazarlığa başladı. Ardından ise Arjantin kulübünün yıldız futbolcuyu aralık ayına kadar takımda tutma kararı almasıyla yıkıldı, ancak Fenerbahçe’nin ümitleri bitmedi...

Yönetim, Boca Juniors ile ara transfer döneminde bir kez daha masaya oturacak. Ancak Arjantin kulübünün her isteğine olumlu yanıt vermeyecek. Sarı-lacivertli idareciler yüksek bonservisi indirmek için pazarlık yapacak.

TRABZONSPOR'DA İLK HEDEF GİFT ORBAN

Trabzonspor transferde hücum gücünü yükseltecek bir futbolcu için kolları sıvadı. Bordo-Mavililer, hem santrfor hem de kanat forvet olarak oynayabilen Gift Orban’ı kadrosuna katmak istiyor.

22 yaşındaki futbolcu için kulübü Lyon’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifini ileten Trabzonspor, gelecek cevabı bekliyor. Bu sezon Lyon’un Strasbourg ile oynadığı maçta 59. dakikada oyuna giren Orban, 2 gol atarak takımına galibiyeti getirmişti. Genç yıldız, geçtiğimiz sezonun devre arasında Gent’ten Lyon’a 14 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Mevkisine Zaha transferi yapılan Gift Orhan’a Trabzonspor 1 milyon Euro kiralama ve 5 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif yapmıştı. Lyon ise bu teklifi ilk etapta reddederken teklifin yükseltilmesini talep etmişti.

Trabzonspor yetkilileri bugün bir teklif daha hazırlayıp Lyon’a gönderecek. Olumlu yanıt gelmesi halinde ise Trabzonspor oyuncunun geçişi için resmi işlemeleri başlatacak. Ancak bu transferin önünde ise TFF’nin uyguladığı yabancı kuralı büyük engel olarak duruyor. Bordomavililer, Kulüpler Birliği’nde bu konuyu detaylı bir şekilde gündeme getirdi ve hep birlikte federasyondan kolaylık sağlanması talep edildi. Bu problemi yaşayan bazı kulüplerin de görüşü ortak. orun çözülür ve Lyon ikna edilirse flaş transfer geçekleşecek gibi duruyor. Orban da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. (Fanatik)

Haberin Devamı