Siyaset‘Yarınsız Türkiye olmaz’

‘Yarınsız Türkiye olmaz’

09.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında gündeme dair konuştu. Bahçeli özetle şu mesajları verdi:

‘Yarınsız Türkiye olmaz’

 

DÜNYA BU FIRSATI KAÇIRMAMALI: Sayın Cumhurbaşkanımızın aktif diplomasisi, yoğun telefon mesaisi, liderlerle kurduğu birebir temaslar ateşkes ve barış ümitlerimizi canlı tutmaktadır. Dünya bu fırsatı kaçırmamalıdır.

Haberin Devamı

AKŞENER'E TEPKİ: Türkiye’nin dış politikası gerçekçidir, dinamiktir, milli ve ahlaki değerlerle perçinlenmiş halde geniş bir açıya sahiptir. Bazı aklı evvellerin, bir kısım zeka fukaralarının 'Putin'in kafasındaki eksik parçaların Kars, Erzurum ve Ardahan olmadığını kim rahatlıkla söyleyebilir?' sözleri Türkiye’yi ve Türk milletini tanımadıklarının beyanıdır.

MARKETLERDEKİ İLKEL GÖRÜNTÜLER: Stokçuluk ve spekülasyon yaparak haksız kazancına haysiyetsiz kazanç eklemenin hesabını yapan damgalı ahlaksızların tekrar bitleri kanlanmıştır. Sanki altın satar gibi yağ satanlar onurlarını da satmışlardır. Marketlerde milletimizin asaletine yakışmayan ilkel görüntüler hepimizin yüreğini sızlatmıştır.

HESABINI VERECEKSİNİZ: Çok hassas günlerden geçtiğimiz bir sırada, iç işgal cephesinin yağ üzerinden gerçek dışı beyanlarla toplumsal panik halini körüklemesi en hafif tabirle şerefsizliktir. Sanal ve sipariş yağ krizinin orkestra şefi yine CHP olmuştur. Bugünkü CHP varken, biliniz ki düşmana gerek yoktur. Yağsız yemek olur da, yarınsız Türkiye olmaz, olamaz. Hamdolsun yağımız da var, yakacağımız da var, unumuz da var, tuzumuz da var. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği’nin, yağ stoklarının azaldığını ve durum böyleyken Nisan ayının ortasına kadar yetecek yağımızın kaldığını açıklaması da sorumsuzluktur. Toplumsal huzura kast etmeyi hedefleyen mihrakları hesaba çekmeli, burunlarından fitil fitil getirmeliyiz. Yağdanlıklara diyorum ki, yağdan yeni bir kriz konusu çıkarmanın hesabını vereceksiniz.