SiyasetMustafa Destici'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Mustafa Destici'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

29.08.2022 - 11:15 | Son Güncellenme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatanımızı, onu yurt edinen aziz milletimizi, evlatlarımızı, sınırlarımızı, özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı, bedeli ne olursa olsun koruyacağız" dedi.

Mustafa Desticiden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

BBP Genel Başkanı Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Destici mesajında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"Bizi millet yapan değerlere düşman olan, hainlik eden malum çevrelerin aslında Müslüman Türk Milleti’nin zaferlerine de düşman olduklarını ve hala içlerine sindiremediklerini biliyoruz. Vatanımızı kutsal bildik, kutsal bilmeye devam edeceğiz. Vatanımızı, onu yurt edinen aziz milletimizi, evlatlarımızı, sınırlarımızı, özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı, bedeli ne olursa olsun koruyacağız.

30 Ağustos 1922’nin 100. yılında, Sultan Alp Arslan’dan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşı’mızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağımızın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’müzü, gelecekte daha nice zaferlere vesile olması dileklerimle kutluyorum."