CaddeSon dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

21.09.2024 - 02:09 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcıdan acı haber! Kadıköy'de sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçı Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti. Sanat dünyasında peş peşe taziye mesajları geldi.

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada fenalaştı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen 52 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Arolat, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI

Metin Arolat'ın 2 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu foto çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ağabeyinin ölümünün kendisi ve ailesi için çok büyük travma olduğunu anlatan ünlü şarkıcı, "Büyük bir travma yaşadım. Hâlâ da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle" demişti.

Haberin Devamı

"10-15 GÜN LAPE'DE YATTIM"

Arolat, basında intihar ettiğine dair haberlerle ilgili olarak, "İntihar değil, depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Depresyon dediğim oydu; bayağı kendimi kapadım, altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım. Ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. İntihar değil, artık benim tedavim olmam gerektiği için Lape'ye yatırıldım arkadaşlarım tarafımdan. O zamanlar kopmaya başlamıştım, telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada" demişti.

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

BİR GÜN ARAYLA 2 AMCASINI KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Arolat'ın amcaları gazeteci Osman Saffet Arolat dün vefat etmişti. Diğer amcası mimar Mehmet Neşet Arolat ise hayatını bugün kaybetti.

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

SANAT DÜNYASINDAN TAZİYE MESAJLARI

Metin Arolat'ın vefat haberini alan şarkıcı dostları, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Ferhat Göçer, "Ah Metin… İyi ve güzel yürekli bir İnsandın… Kalbime, karnıma bir ağrı saplandı… İyiler gerçekten çabuk gidiyor… Metin Arolat’ı kaybettik…" dedi.

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah Metin... Yakın içimi Metin. Mekanın cennet olsun inanamıyorum hala" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şarkıcı Yonca Lodi, "Metin'imizi kaybettik. Çok üzgünüm..."  şeklinde paylaşımda bulundu.

Son dakika | Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başlarken, çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'ye dönüp Tarkan'ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albüm çalışmalarına imza atan Metin Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

Ailesine çok bağlı olan sıcakkanlı sanatçı kötü bir trafik kazasında Abisini kaybetti ve ardından çok sevdiği Babası hayata veda etti.

Haberin Devamı

Albümleri
Ayrılık Olmaz - 1995
Yine Bir Başıma - 1998
Kabul Et - 2005
Lütfen Yaz Gelsin (Single) - 2010
Çok Daha Ötesi - 2010
Karavan - 2014

Yazarlar