SiyasetHAS Parti general transfer etti

HAS Parti general transfer etti

30.11.2010 - 08:07 | Son Güncellenme:

Saadet Partisinden ayrıldıktan sonra Halkın Sesi Partisini kuran ve Genel Başkan seçilen Numan Kurtulmuş, partisine emekli bir Tümgeneral transfer etti.

HAS Parti general transfer etti

HAS Parti general transfer etti
Kara Kuvvetleri, Komutanlığı Değerlendirme ve Denetleme Başkan yardımcılığı görevinden emekli olan Yalçın Pehlivanoğlu Genel İdare Kuruluna girdi.

Pehlivanoğlu’nun adı ‘’Balyoz Darbe Planı’’ belgesi olduğu öne sürülen notlarda geçmiş ve kendisi için ‘’Erbakan ekibinden’’ ifadesi yer almıştı. Balyoz DVD’leri içindeki ‘’GEN ETÜD’ isimli bir dosyada Türk Silahlı Kuvvetlerinin 2003’teki komuta kademesi listesinde 200’ü aşkın generale yer verilmişti. Listedeki isimlerin yanında (+), (-), (?) gibi işaretler konulmuştu.

Gölcük depremi sırasında Yalova’da Tugay komutanı olan, KKTC’de Tümen komutanlığı yapan ve 2005’de emekli olan Pehlivanoğlu GİK listesine girerken, Kurtulmuş ile birlikte Saadet Partisinden ayrılan Hüsamettin Korkutata, Lütfi Esengün, Mehmet Bekaroğlu, Mukadder Başeğmez, Musa Demirci, Ömer Vehbi Hatipoğlu, Sacit Günbey, Şeref Malkoç, Teoman Rıza Güneri de GİK’e seçi,ldi.
KEŞFETYENİ
Survivor'dan elenen Pınar'ın eşinden aşk dolu paylaşım
Survivor'dan elenen Pınar'ın eşinden aşk dolu paylaşım

Cadde | 26.04.2025 - 08:44

Survivor Pınar'ın müzisyen eşi Erhan Seçkin'den aşk dolu bir paylaşım geldi.

Yazarlar