SiyasetBinali Yıldırım, çocukluğunun geçtiği sokağı ziyaret etti!

Binali Yıldırım, çocukluğunun geçtiği sokağı ziyaret etti!

17.03.2019 - 16:57 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, çocukluğunun geçtiği Peşkirci Sokağı'nı ziyaret etti.

Binali Yıldırım, çocukluğunun geçtiği sokağı ziyaret etti

Yıldırım, seçim çalışmalarına Beyoğlu'nda devam etti. Yıldırım, bu kapsamda, 12 yaşında Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünden, İstanbul Tarlabaşı'ndaki dedesi Hacı Bekir Yıldırım'ın yanına geldiği Peşkirci Sokağı'na ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Ortaokulu ve liseyi okuduğu dönemde, yaklaşık 10 yıl kaldığı sokakta gezen Yıldırım, o dönemde yorgancı, kömürcü ve berberlik yapan bazı esnafı sordu.

Küçük bir çocukken geldiği sokakta, tekrar o günlere gittiğini ve çok özel duygular içerisinde olduğunu ifade eden Yıldırım, "Çocukluğumun en güzel yıllarını bu sokakta yaşadım, bu sokakta oynadım, bu sokakta büyüdüm. Buranın benim hayatımda önemli bir yeri var. Bu sokaktan tekrar söylüyorum: Ortaokul öğrencisi Binali olarak geldiğim ve beni ben yapan güzel İstanbul'umuza, Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için yola çıktım." dedi.

Yıldırım, daha sonra sokakta koşarak yanına gelen çocuklara sarıldı, onlarla yakından ilgilendi ve fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Çocuklarla da bir süre sokakta yürüyen Binali Yıldırım, Peşkirci Sokağı sakinleri ve esnaf ile de selamlaştı.

KEŞFETYENİ
Genç fenomen hayatını kaybetti! Son paylaşımı duygulandırdı
Genç fenomen hayatını kaybetti! Son paylaşımı duygulandırdı

Cadde | 08.03.2025 - 09:05

TikTok fenomeni Efecan Kültür hayatını kaybetti. 1 yıl önce annesini kaybeden fenomenin sosyal medyadaki son paylaşımı duygulandırdı.

Yazarlar