SiyasetAbdullah Gül'den olay kitap için ilk açıklama

Abdullah Gül'den olay kitap için ilk açıklama

17.06.2015 - 12:41 | Son Güncellenme:

Abdullah Gül'den, eski danışmanı Ahmet Sever'in yazdığı kitapla ilgili flaş açıklama geldi.

Abdullah Gülden olay kitap için ilk açıklama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başdanışmanı Ahmet Sever'in yeni çıkan kitabı 'Abdullah Gül ile 12 Yıl' ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Gül'ün açıklaması şöyle:
Daha önceki cumhurbaşkanlarının basın müşavirlerinin görevleri sonrası tecrübeleriyle ilgili kitaplar yazdırdıkları bilinmektedir. Uzun yıllar danışmanlığımı yapan Ahmet Sever de aynı şekilde kendisinin gözlemlerine tanıklıklarına ve çevresinden edindiği izlenimlere dayanan bir kitap yazmıştır.
Bu kitabın bazı çevreler tarafından farklı mecralara çekilmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyim. Söz konusu kitabın benim tarafımdan yazdırıldığı, dikte ettirildiği, onaylandığı veya aynen görüşlerimi yansıttığı gibi yanlış bir algının kamuoyunda oluşturulması yönünde çaba harcayanlar bulunmaktadır.
SICAK BAKMADIĞIMI AKTARMIŞTIM
Bu kitabın hazırlığında herhangi bir yönlendirmem veya müdahalem söz konusu olmadığı gibi kitabın yazılmasına sıcak bakmadığımı Ahmet Sever'e aktarmıştım. Kamuoyunun çok iyi bildiği gibi benim inançlarımda ve dünya görüşümde sansüre, baskıya yer yoktur. kişilerin düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı en büyük hassasiyetlerimden birisidir.
Bunun bir gereği olarak danışmanım dahi olsa kitap yazması ya da yazmaması şeklinde bir telkinim olmaz. Bu sebeple hiçkimse bu kitaba farklı anlamlar yüklememeli, buradan farklı siyasi sonuçlar çıkarmamalıdır
KEŞFETYENİ
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu

Cadde | 30.03.2025 - 11:37

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, günlerdir neden paylaşım yapmadığını açıklayarak takipçilerine kötü haberi verdi.

Yazarlar