Yaşam Rüya gibi

Rüya gibi

17.02.2009 - 02:39 | Son Güncellenme:

NBA All Star 2009 müthiş şovlarla renklenirken, nefes kesen maçı Batı Karması kazandı. Gecenin en renkli anı, Shaquille O’Neal’ın sahaya çıkarken yaptığı şovdu

Rüya gibi

DÜNYANIN en büyük şovlarından birisi olarak kabul edilen NBA All Star, bu kez Phoneix’te sahne aldı. 3 günlük organizasyonun kapanışı Doğu ve Batı Karması arasındaki maçla yapıldı. Son yıllarda rakibine büyük üstünlük kuran Batı Karması, Stoudemire, Duncan, Yao Ming, Gasol gibi yıldızlarıyla salondan 146-119’luk galibiyetle ayrıldı. Batı’nın en etkili ismi 27 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ile oynayan Kobe Bryant olurken, Shaquille O’Neal da 17 sayı, 5 ribaunt, 3 asist, 1 blok ile maçı maçı tamamladı. New Orleans’ın ele avuca sığmayan guardı Chris Paul ise 14 sayı, 14 asistlik müthiş performansıyla ön plana çıktı. Garnett, Iverson, Pierce ve Wade gibi yıldızlara sahip Doğu Karmasında ise LeBron James’in 20 sayısı takımını galibiyete taşıyamadı. Phoneix Airways Center’daki karşılaşmayı 16 bin basketbolsever izlerken, mücadeleyi 31 ülkeden 300 uluslararası ve toplam 1000 medya mensubu takip etti, All Star etkinlikleri 215 ülke ve bölgede 44 dilde yayımlandı.

Haberin Devamı

Gecenin şovu devden
NBA’in en renkli isimlerinden birisi olan Shaquille O’Neal, tanıtım seremonisindeki şovuyla yine basketbolseverlerin hayranlığını kazandı. Sahaya maske ile çıkan ve Jabba WockeeZ grubuyla birlikte muhteşem bir dans sunan 2.16 boyundaki ve 147 kilo ağırlığındaki süperstar, 15. kez katıldığı şölende tribünler tarafından uzun süre alkışlandı.

MVP ödülü buluşturdu
Los Angeles Lakers forması giydikleri dönemde aralarındaki kavgayla gündeme gelen Kobe Bryant-Shaquille O’Neal ikilisi, All Star 2009’un ‘En Değerli Oyuncusu’ ödülünü paylaştılar. Batı Konferansı’nı galibiyete taşıyan ikilinin yıllar sonra yine buluşması, gecenin ilginç enstantenelerinden birisini ortaya çıkardı. İkili arasındaki sürtüşme, All Star maçında sadece 11 dakika süre almasına rağmen MVP ödülüne layık görülen Shaquielle O’Neal’in, Lakers’tan ayrılmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

Ünlüler geçidi
Phoneix’teki müthiş şöleni birçok ünlü isim de takip etti. Beyonce Knowles ile eşi Jay-Z, San Antonio Spurs’ün yıldızı Tony Parker’ın eşi Eva Longaria, Jesse Jackson, yönetmen Spike Lee, senatör John McCain geceyi takip etti.

İşte Shaq'ın muhteşem dansı

Yazarlar