07.09.2017 - 11:50 | Son Güncellenme:
Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman “en iyiyi” sunan Lacivert, Eylül ayı boyunca tadına doyum olmayan Palamut ve Kuş otu’nu özel pişirme teknikleriyle sunuyor.
Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert, misafirlerine çok özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle sunuyor.
Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibi, Eylül ayının en lezzetli balığı olan Palamut’u en uygun pişirme tekniği olan ızgara veya tava yöntemiyle pişirerek hazırlıyor. Tercihe göre Palamut Pilaki de hazırlayan Ceylan, misafirlerinin damak tadına özel tatlar sunuyor.
Lacivert’in Eylül ayı boyunca misafirlerine sunacağı bir diğer özel lezzet ise; Kuş otu. Çoğunlukla Yalova bölgesinde yetişen Kuş otu, özellikle balık yemeklerini lezzetlendirmesiyle biliniyor. Ekşimsi tadıyla ağızlarda farklı bir hoşluk yaratan Kuş otu, Eylül ayı boyunca Lacivert’teki lezzetlere lezzet katıyor.
Boğazın en nadide noktasındaki konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.
Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.