YaşamKanserli çocuklara yeni yıl kutlaması!

Kanserli çocuklara yeni yıl kutlaması!

28.12.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği (ÇOKSEV), kanser tedavisi gören ve takipte olan 100 çocuk ve aileleri için geleneksel yılbaşı balosunu bu yıl 24 Aralık Perşembe günü “İstanbul Gönen Otel’de’’ gerçekleştirdi.

Kanserli çocuklara yeni yıl kutlaması

Palyaço ve sihirbaz gösterilerinin yanında, sanatçı Allen Hulsey’in gitarıyla seslendirdiği şarkılar, çocukları coşturdu. Sanatçı Nevzat Soydan ve saz heyeti türkülerle çocuklar ve ailelerine neşe kattı. Hediyelerin dağıtılmasıyla birlikte çocuklar ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

ÇOKSEV Dernek Başkanı Prof. Dr. Rejin Kebudi ise, tedavi sırasında bu tür etkinliklerin, çocukların ve ailelerin moralini yükselttiğini, hayata bağlılıklarını artırdığını belirterek, “Yeni Yıl Kutlaması” için mekanlarını tüm olanakları ile açan Sayın Sevil ile Zafer Gönen’e ve İstanbul Gönen Otel’e, gönüllü destek sağlayan tüm hayırsever dostlara, değerli sanatçılara, değerli basın mensuplarına, özveriyle çalışan sağlık ekibine teşekkürlerini sunarak, yeni yılın tüm çocuklarımız ve ailelerine sağlık, mutluluk getirmesini diledi.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar