Editörün SeçtikleriHotmail Türkiye’ye ne zaman geldi?

Hotmail Türkiye’ye ne zaman geldi?

12.02.2014 - 16:15 | Son Güncellenme:

Hotmail Türkiye’de 1996 yılında kullanılmaya başlandı.

Hotmail Türkiye’ye ne zaman geldi

Türkiye bir ilk olarak kullanılmaya başlanan Hotmail hizmeti ile iş hayatında kolay iletişim olanağı sağlandı. İnternet kullanımının artması ile bilgisayar kullanıcıları evlerde, iş yerlerinde hızla artış gösterdi.

İlk internetin kullanıcılarına ulaşmasından sonra her geçen gün artan internet ve bilgisayar kullanımı ile Türkiye’de internet kullanıcıları içindeki yerini aldı.

Haberin Devamı

İnternet kullanımının hızla artmasından sonra iletişim sağlamak, kolay e-mail gönderimi ve uzak yerlerden bile anında mesajlaşmak amacı ile Microsoft internet kullanıcıları için Hotmail hizmetini kullanıcılarına sundu. Hotmail hayatımıza girdiği andan itibaren, kullanıcılarına kolaylık sağlama amacı ile dosya ve veri gönderimi sağlamakta, daha sade bir yapıda bulunmaktaydı. Sade olan yapısı ile Hotmail aranılan geçmiş yılların en yeni imkânı olan mesajlaşma ve olduğun yerden dosya gönderim imkânı ile kullanıcıları ile son tasarım internet kullanımı sağlamaktaydı.

Hotmail Türkiyede 1996 yılında kullanılmaya başlandığı andan itibaren hızla internet kullanımında artışa sahip oldu. İnternet kullanımında kolaylık sağlayan Hotmail, kullanıcılarına ulaştığı yıllarda açık ara liste başında kullanılmaya devam etti. Rekabetsiz bir ortamda lider olan Hotmail hizmeti ise kullanılmaya başlandığı andan son yıllara kadar her yıl daha fazla kullanıcının ihtiyacı olan her konu da yardımcı olmaktadır. Türkiye’de mesajlaşma ve dosya gönderimi ile çalışma hayatına daha fazla hız vererek işlerin kolay ve güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Kullanıcılarının güvenliği için kullanıcısının kendine ait bir isim ve şifre sistemi ile Hotmail hizmetine ulaşmaya olanak sağlamaktadır. Microsoft’un ilk mesajlaşma ve veri gönderimi olarak tasarladığı Hotmail her geçen yıl ve internet kullanımının artması sebebi ile kendi tasarımında değişikliklere gitti. 2000’li yıllarda tasarımında ve içeriğinde değişikliğe giden Microsoft ekibi, değişen yıllar ve kullanıcılarının kolay mesajlaşma, veri gönderimi ve son tasarımı olarak Hotmail hizmetine resim, video ve canlı konuşma imkânı sağlaması ile Hotmail kullanıcılarının aradıklarından daha fazlasını bulmaktadır.

Haberin Devamı

Hotmail kullanımının artığını gören rakipleri de boş durmayıp aynı özellikleri taşıyan farklı mesajlaşma ve iletişim imkânları sağlasalar da güvenlik sorunlarının çıkması ile kullanıcıları tarafından eksi bir değerlendirmeye aldılar. Aldıkları bu değerlendirme ile Hotmail hizmetindeki artışı yakalamakta güçlük çektiler. Yılların verdiği güvenilirlik ve kullanım kolaylığı, kullanıcılarının aradıkları her türlü mesajlaşma ve dosya gönderimi ile Hotmail kullanımında hiçbir düşüş yâda eksi değerlendirme almadan zirvedeki yerini almaktadır. Yıllar sonra bile değişen internet kullanım imkânlarına ayak uyduran Hotmail hizmeti, yaşadığı artışlar ve değerlendirmelerdeki aldığı notlar ile başarısını görmek mümkündür. 1996 yılından günümüze kadar hiçbir sorun çıkarmadan kullanıcılarına hitap eden Hotmail hizmeti, son değişimi olan Outlook ile daha farklı ve güvenilir mesajlaşma, dosya, resim ve video gönderimindeki değişimler ile son teknolojiye ayak uydurmaktadır. Hotmail kullanımını android işletim sistemi olan telefonlardan, tablet, bilgisayar gibi son teknoloji ve internet sayesinde kolaylıkla kullanım imkânı sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Kaynak:

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar