Editörün SeçtikleriHassas dişler için güçlü onarım

Hassas dişler için güçlü onarım

29.12.2015 - 12:08 | Son Güncellenme:

Yeni Sensodyne Onarım & Koruma diş macunu, Novamin ile geliştirilmiş yeni formülü ile hassas dişlere sahip tüketicilere daha güçlü onarım* sunuyor.

Hassas dişler için güçlü onarım

Bir diş macunundan sızıyı azaltmanın ötesinde hassas bölgelerin onarımını da bekleyenler için daha güçlü onarım, rahatlama ve günlük koruma sağlıyor.

Haberin Devamı

Tüketici araştırmaları**, diş hassasiyetiyle başa çıkmaya çalışan yaklaşık her 4 kişiden 3’ünün (%70,4) yeme ve içmeden zevk alamadığını, her 4 kişiden 1’inin (%26) yemek yeme şeklini diğer kişilerden gizlemek zorunda kaldıklarını gösteriyor. Diş hassasiyetine sahip olan hemen herkes (%86,5) bu sorunu rahatsız edici bulduğunu belirtiyor. Sensodyne, daha güçlü onarım özelliğine sahip diş macunu Yeni Sensodyne Onarım & Koruma’yı hassas dişlerden yakınan tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni Sensodyne Onarım & Koruma, Novamin içeren geliştirilmiş yeni formülü ile, açığa çıkmış dentin alanları üzerinde sağlam onarıcı bir tabaka oluşturarak diş hassasiyetine karşı daha güçlü* koruma sağlıyor.

Hassas diş problemi yaşayanlar, Yeni Sensodyne Onarım & Koruma sayesinde tek bir diş macunuyla hem daha güçlü onarım* hem de koruma ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Yeni Sensodyne Onarım & Koruma, daha sert bir tabaka için geliştirilen yeni formülüyle dişleri daha güçlü onarıyor*, günde iki kere düzenli fırçalama ile uzun süreli koruma sağlıyor.

Haberin Devamı

Yeni Sensodyne Onarım & Koruma tavsiye edilen satış fiyatı: 18.5 TL.

*Önceki Sensodyne Onarım&Koruma Formülüne göre

** GSK Data on file, RH02026

Yazarlar