Editörün SeçtikleriGelişen teknoloji ve Hotmail

Gelişen teknoloji ve Hotmail

18.02.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

Hotmail hayatımıza girdiği andan itibaren çok az kullanıcı ve bilgisayarlar yardımı ile kullanılmaya başlandı.

Gelişen teknoloji ve Hotmail

Kullanıcı sayısındaki ani artış sebebi ile Hotmail mesajlaşma ve dosya gönderimi ile uzakları yakın etmeye hatta aynı ofiste çalışıyormuş gibi hissetmeye kadar birçok evrak gönderiminde yardımcı olmaktadır.

Haberin Devamı

Microsoft’un internet kullanıcılarına ücretsiz sunduğu bu hizmet ile internet kullanıcıları kolay ve rahat iletişim ile tanışma imkânına sahip oldu. 1996’dan günümüze kadar Hotmail kendi özelliklerinde çok değişime gitmese bile, kullanıcı sayısındaki artış daha fazla olmuştur. Her yıl binlerce internet kullanıcısı kendi adı ve özel şifreleri sayesinde anında açtırdıkları Hotmail hesapları ile veri gönderimi, mesajlaşma, canlı konuşma gibi birçok kolay iletişim seçeneklerinden yararlanmaya hak kazandılar.

Dünya genelinde Hotmail kullanımı her geçen gün daha da artmaya devam etmektedir. Rakipleri tarafından Hotmail’le benzer özellikler taşıyan yeni mesajlaşma ve veri gönderim hizmetleri internet kullanıcılarına sunulsa da Hotmail kadar kullanıcıya ulaşmamışlardır. Çünkü güvenli ve kolay, tek bir tıkla dosyanızı anında gönderme imkânına Hotmail hizmeti ile ulaşabilirsiniz. Hotmail yılların gösterdiği hızla ve kolay hizmet vermesi ile kullanıcılarından tam not almaktadır. İlk ofis ve çok az kullanıcıya sahip iken değişen ve gelişen teknolojiler sayesinde herkes tarafından sevilip kullanılmaya başlanmıştır.

Değişen teknoloji ve Hotmail denildiği andan itibaren Hotmail cep telefonlarımıza, tablet ve taşınabilir bilgisayar olan laptoplarımızda kullanılmaya başlanmıştır. Her an istediğimiz yerde ve zamanda Hotmail hizmetine ulaşabilir, düzenlenmesi gereken yâda önemli olan dosyalarımızı anında görme imkânına sahip olabilirsiniz. Hotmail hizmetini telefonunuzda bulunan android işletim sistemi ile yüklü olan dosyalar sayesinde bekleme yapmadan tek bir dokunuş ile hemen Hotmail adresinize ulaşma imkânına sahip olursunuz. Hotmail hizmeti ile yapabilecekleriniz sadece mesajlaşmak, dosya gönderimi ve canlı konuşmak değil, değişen Outlook hizmeti ile birçok kolaylığa sahip olabilirsiniz.

İşte değişen teknolojilerde Hotmail hizmeti;

  • Hotmail’inizi ne zaman ve hangi iletişim seçeneklerinden kullanırsanız kullanın hepsinde aynı özellikleri anında yapabilmeye sahip olun.
  • Gelen e-postalarınızı anında görebilir ve e-postalarınıza cevap verebilme imkânına sahip olabilirsiniz.
  • Hotmail’in geniş kapasitesi sayesinde gelen mesajlarınızı silmeye ihtiyaç duymadan uzun süreler gelen kutunuz da kayıt edebilirsiniz.
  • Resim, video, müzikleri anında dinleyebilir, hot mailiniz içerisinden ulaşabilirsiniz.
  • Gelen dosyalardaki yazıları Hotmail içerisinde düzenleme yapabilir, yapılan düzenlemeleri Hotmail kendisi otomatik olarak kayıt eder.
  • Özel evraklarınızı kendi düzenlediğiniz bölümlere aktarabilir. Yâda bayrak işareti çıkartarak hep liste başında bulunmasını sağlayabilirsiniz.
  • Sosyal ağları tekrar tekrar sayfa yenileme işlemi yapmadan istediğiniz elektronik cihazınızdan Hotmail üzerinden anında ulaşabilirsiniz.
  • Hotmail’in son düzenlenen hizmetinde bulunan yeni butonu ile göndermek istediğiniz dosyayı, resim, müzik ya da e-postayı tek tıkla gönderebilirsiniz. Kafanız karışmadan anında Hotmail hizmetini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak:

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar