25.12.2015 - 12:04 | Son Güncellenme:
Zencefili çay kaşıyı yardımıyla kolayca soyabilirsiniz.
Doğranmış avokadoyu yanına sarımsak koyarak saklarsanız renginin kahverengiye dönmesini engelleyebilirsiniz.
Donmuş meyvelerle beyaz şarabınızı tadını kaybetmeden soğutabilirsiniz.
Elbise askısı mandallarını açılmış paketlerde kullanabilirsiniz.
Tencerenizin üzerine bir tahta kaşık koyarak taşmasını engelleyebilirsiniz.
Yemeğiniz tuzlu olduysa içine patates atın.
Soğan doğrarken sakız çiğnerseniz gözleriniz yaşarmaz.
İçeceklerinizi daha hızlı soğutmak için ıslak kağıt havluyla sarıp 2 dakika buzdolabında bekletin.
Pastaları diş ipiyle kesin.
Yemek kitabını bir elbise askısıyla tutturarak siz yemek yaparken karşınızda açık bir şekilde durmasını sağlayabilirsiniz.
Kek ve tartlarınızı süslemek için üzerine bir dantel serip pudra şekerini öyle eleyin.
Yumurtanızı kolayca soyabilmek için haşladığınız suya 1 kaşık karbonat koyun.
Acı biber doğradıktan sonra ellerinize zeytinyağı sürüp sabunla yıkarsanız ellerinizin yanmasını engellemiş olursunuz.
Şekilli pankekler yapmak için boş bir şişeye pankek hamurunu doldurup tavaya sıkın.
Kerevizi alüminyum folyoya sararak 1 ay boyunca taze kalmasını sağlayabilirsiniz.
Yumurtalara nebati yağ sürerek 3 ay taze saklayabilirsiniz.