Malzemeler:Bir haşlanmış tavuk göğüs, yarım bağ ince doğranmış maydanoz, 250 gram ince doğranmış kuzu ıspanak, yarım kilo sarımsaklı yoğurt. Tercihe göre dereotu...Yapılışı:Bütün malzeme karıştırılır, kırmızı biberle süslenerek servis yapılır.
Malzemeler:Bir tane ince doğranmış salatalık, bir tane rendelenmiş havuç, bir tane ince doğranmış kırmızıbiber, bir-iki yaprak ince doğranmış mor lahana, bir-iki dal maydanoz, bir-iki dal dereotu, bir-iki dal ayıklanmış semizotu, 250 gram yoğurt, bir- iki diş ezilmiş sarımsak, kekik, toz kırmızıbiber.Yapılışı:Tüm malzemeler karıştırılır. Soğuk soğuk servis yapılır.
Malzemeler:Bir çay bardağı haşlanmış aşurelik buğday, yarım bağ semizotu yaprakları, iki tane ince doğranmış salatalık, on-onbeş taze nane yaprakları, yarım kilo yoğurt.Yapılışı:Tüm malzeme karıştırılır. Kaselerde servis yapılır. Öğlen yemeğinde önerilir.