İstiridye yarım kabukta çiğ tüketilebilir veya pişirilebilir. B12 dışında istiridye; iyi bir çinko, bakır, fosfor ve demir kaynağıdır. Yemeye hazır tahıllar, fincan başına 6 gram B12 vitamini içerir. Kepekli tahılları tercih edin ve ilave şeker içerenleri satın almayın. Somon B12 Vitamini açısından zengin bir diğer harika yiyecektir. Yarım fileto somonda 9 gram B12 vitamini vardır. Yüksek kolesterollü yiyecek olmasına rağmen, peynir iyi bir kalsiyum , protein ve B12 vitamini kaynağıdır. B12 miktarı tamamen peynir çeşidine bağlıdır. Tavuk yumurtasının çiğ sarısı, 100 gram B12 vitamini içerir ve bu açıdan çok zengin bir besin kaynağıdır. Süt ve süt ürünleri, vejetaryenler için en kolay elde edilebilir B12 vitamin kaynağıdır. Kuzu eti ve tavuk eti iyi bir B12 vitamini kaynağıdır. Saç sağlığını korumak için gerekli olan proteinleri bol miktarda içerirler. Yengeçler ve ıstakozlar çoğunlukla pişmiş veya buharda pişirilmiş olarak servis edilir. Her iki besinde 10 gram B12 vitamini bulunur.