Bu rutin arasında aksatmadan yaptığı tek şey her gün 10.000 adım atmasıydı. Zorunda olmadığını ve isterse bitirebileceğini bilen genç kadın, bunu gerçekten bir alışkanlık galine getirmek istedi. Her gün dışarı çıkma konusunda tutarlı olmaya başladıkça, diğer rutinlerinin de kolayca geliştiğini belirtti.
Çok kilolu ve sağlıksız olduğunu belirten kadın, yürüyüş egzersizine yavaş adımlarla başlamış. Bu durumda kendisini sağlıksız ve güçsüz gören kadın, evin etrafında bile nefes nefese kaldığını söylüyor. Aylar, haftalar, günler süren bu durum, günde 12.000 adıma çıktı. Bacaklarının sıkılaştığını söyleyen Kaur, "Bacaklarım beni kelimenin tam anlamıyla her yere götürebilir" ifadelerini kullandı.
Fit bir görüntüye sahip olabilmek için çabalayan kadın, bu egzersizlerin yalnızca vücudu için olmadığını, ruh sağlığı için çok etkili olduğunu belirtti. Alıştıktan sonra ise bu aktiviteler gerçek bir ihtiyaç galine geliyor.