Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Aslan burcunda bir yeniay yaşanıyorsa, sahnede olmaktan, alkışlanmaktan, onaylanmaktan, yaratımdan bahsedilecektir. Bu defa sahne ‘’insanlık’’ sahnesidir.  Yaratıcılığımızı insanlığa hizmet yolunda sergileyeceğiz.

İnsanlık var oluşun en derin sırlarına vakıf olmak üzere. Bu sır şüphesiz ruhsal olgunluğunuzla uyumlu görevlerinizi öğrenmekle ilgilidir.

İçinde bulunulan süreci bir seçim devresi olarak algılamak gerekir. Seçim konusu; birey olmayı başarmak, özüne uygun yaşamak, kendi yaşamının rehberi ve lideri olmak, özünü sahneye çıkarmaktır. Alkış, onay, ödül, taktir beklentisinden kurtulup kendi kendinizden memnun olmayı başarabildiniz mi? Egosantrik, bencil, fanatik tutumlar içine girmeden bunu başarabilecek misiniz? Kendi arzusu yönünde yaşayan insan, dış dünyadan alınacak onaya bağımlı olmadığında büyüdüğünü ve tamamlandığını hissedecektir. Tamamlanmış insanlar bir araya geldiğinde gerçek bir birlikten bahsedilebilir. Gelişmek, ilerlemek istediğiniz her alanda geçmişte atlanmış, ihmal edilmiş noktaları keşfedebilirsiniz. Bu keşfin ardından gelişmek, dönüştürmek istediğiniz konularda ilerleme beklenebilir.

Haberin Devamı

Aslanda yeniay, sahneyi paylaşmakta gönülsüzlüğe sebep olabilir. Hep konuşmak, haklı olmak, bencillik etmek, aşırılıklarda boğulmak tuzaktır. İletişimde ön plana çıkmak için koşulları zorlamamakta fayda vardır. Ancak ne söylediğinizden çok ne yaptığınız önemlidir. Sizin ne kadar akıllı, başarılı, yetenekli, iyi olduğunuzu söylemenize gerek yok. Kim olduğunuzu gerçek benliğinizi yaptıklarınızla ifade edebilirsiniz.

Almadan verme bilincine ulaşmış grupların ve bireylerin tutumu bu dönem ön plana çıkabilir. Müşterek bir amaca hizmet etmek üzere birleşmeyi becerebilenler bir yandan yeni düzenin bilinç tohumlarını ekmekte öte yandan geleceğini biçimlendirmektedir. Birliktelik duygusunu geliştirmeyi başaranların yaşamı gözle görülür biçimde değişecektir.

Birlik duygusuyla ilgili sosyal mesajlar dönemin en önemli başlıkları olacaktır. Dikkat konusu iş birliği ve ortaklıklarda ‘’kapsayıcı’’ bir tutumun sergilenebilmesidir. Yüksek ve üstün bir birlik hedeflense bile günlük hayatta sergilediğiniz tutumda hayati önemdedir. Cinsiyet eşitliği, hümanizm, varlığa saygı, temel hak ve özgürlükler konularında duygusal hassasiyet gelişecektir. Bu konuları önceleyen projeler, yaratımlar hem bireysel hem kolektif alanda büyük izler bırakabilir.

Haberin Devamı

Yoksunluk hissinden özgürleşmek başka şey her şeyden elini eteğini çekmek başka bir şeydir. Doyum veya farkındalık kazanmadığınız sürece kendinizi geri çektiğiniz tutkular ayağınıza pranga olacaktır. Bir dağ başında inzivaya çekilerek yaşamak şimdiye ait bir bilgelik eşiği değildir. Dünyadan elinizi eteğinizi çektiğinizde değil öz değerinizin farkına vardığınızda gerçek gücünüzü kullanmaya başlayacaksınız. Mühim olan kendi benliğini yaratmak yani özsel bir manyetik alana sahip olmaktır.

Beklemediğiniz gelişmeler yaşandığında uyum ve huzuru korumaya çalışın. Bunu başarabildiğinizde geleceğe hızla ve güvenle yol almanız da mümkün olacaktır. Hedefe ilerlerken önünüzdeki engelleri ezmeye kalkmadıkça sizde hırpalanmazsınız. Cesaretiniz, dirayetiniz, inisiyatif alabilmeniz çok değerli ancak bunu orantısız kullanmayın. Her tür ikili ilişkiye format atılması gerektiğini düşünebiliriz.  Eril dişil dengesini kurmayı başaranlar Dünyayı yeniden yaratacaktır.

Haberin Devamı

Koç

Aşk çocuklar ve maddi hayatınızla ilgili daha öz güvenli davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişimi abartmadan, merkeze denge ve uyumu alarak kurduğunuz ilişkiler uzun soluklu olabilir. Sizi mutlu edecek gelişmelere adım atarken eşsiz bir yaratımla desteklenirsiniz.

Boğa

Ruhunuza yeni bir yuva vermeye hazır mısınız? Köklerinizin ailenizin size verdiği güce yaslanmayı bırakmalı, yeniden köklenmeyi denemelisiniz. Tamamen size ait kodlarla kendi yuvanızı kurmanızı öneririm. Kişinin kendin yuvada hissedebilmesi için o yuvanın her zerresinde emeği olmalıdır.

İkizler

Yakın çevrenizi de içine alan programlar, eğitim ve seyahatler planlanabilir. Egonuzu besleyecek değil sizi ileriye taşıyacak deneyimlere itibar edin. Merakınızı ilgi alanlarınızı genişletmekle birlikte bu konuları bilgeliğe dönüştürün, derinleştirin. Ticari kazançlar, yeni atılımlar beklenebilir.

Yengeç

Maddi manevi hangi bağlar, bağımlılıklar sizi kendiniz gibi yaşamaktan alıkoyuyor? Ben kimim, ne istiyorum? sorusuna verilecek samimi cevaplar, kendinizle gurur duyacağınız bir hayat sürmek için yeterlidir. Tamamen size ait küçük başarılar, sahip olduğunuz değerleri korumak bile iyi gelecektir.

Aslan

Yaşama karşı enerjik hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Sahneyi kimseyle paylaşmak istememeniz mümkün. En önde yer almanızda, ayağınızı sıkıca yere basıp ben sorumluluk alırım demenizde hoş olabilir. Kimse üzerinde otorite iddiasında bulunmadıkça çevrenize istediğiniz kadar öncülük edebilirsiniz.

Başak

Bir yandan kabuğunuzu kırmak, hayata dahil olmak öte yandan iç dünyanızdaki huzursuzlukları dizginlemek zorunda kalabilirsiniz. Gerilmenize gerek yok. Takıntılı bir mükemmelleşme çabasının kimseye faydası yok. Kendinizle gurur duymak için sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.  

Terazi

Artık tamamen geleceğe odaklanabilirsiniz. Daha bütünsel düşünmeyi deneyin. Aileniz, çevreniz sizinle temasta olan kişiler dışında da bir hayat var. Sosyal ortamlarda ilginç beklenmedik gelişmeler olabilir. Kendinizden memnuniyet hissetmek için hayata daha aktif dahil olmalısınız.

Akrep

Kariyer hayatınızda değişim rüzgarları esebilir. Beklenmedik iş teklifleri ve projeleri gelebilir. Toplumsal imajınızın güçlenebilmesi yönünde destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Daha büyük kitleleri ilgilendiren işlere imza atarak kendinizle gurur duyabilirsiniz. 

Yay

Uzak seyahatler yeni eğitimler sayesinde kendinize bir gelecek yaratabilirsiniz. Mevcut çevre ve koşullarla kurduğunuz bağlantı yeterli gelmeyebilir. İdealleriniz için zihin çok aktif ama uygulamada sorun olabilir. Ataletten kurtulduğunuzda kendinizle gurur duyacaksınız.

Oğlak

Başkalarının kaynakları, ortak yatırım ve yaratımların kabul ve kullanımında daha esnek olabilirsiniz. Beklenmedik borç-alacak ilişkilerinin yönetilmesi gereken bir sürece girebilirsiniz. Kendinizle gerçekten gurur duymak istiyorsanız iş birliğine açık hale gelmeli ve iç dünyanızın beklentisine cevap vermelisiniz.

Kova

İş ve aşk ilişkilerinizde uzlaşmacı ve sizi de ileriye taşıyacak davranışları tercih edin. İş birliği ve temas içinde olduğunuz kişilerin sizi kışkırtıp gereksiz yere enerji harcamanıza sebep olmasına izin vermeyin. Siz nasılsa adil davranacaksınız kendi arzularınızı bir parça öne çekebilirsiniz.

Balık

İş-çalışma hayatınız konusunda beklenmeyen değişimler yaşanabilir. İş hayatınız ile ilgili geleceğe yönelik planlamalar yapabilirsiniz. Şu an beslenmeyen ilerlemeyen konularda ve iş arkadaşlarınızla ilgili daha cesur adımlar atabilirsiniz. Günlük yaşam aktiviteniz değişecektir.

Gökyüzünü dinleyin, sevgilerimle