Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Başak burcu Yeniayı, sorgulama içine gireceğimiz bir döneme işaret etmektedir. Kendimizi, günlük hayatımızı, sağlığımızı, iş hayatımızı, iş arkadaşlarımızla ilişkilerimizi sorgulayacağız. Çünkü hayatımızda çeşitli düzenlemeler, iyileştirmeler yapmak ihtiyacı içindeyiz. Kendimizin hatta tüm Dünyanın arınma, temizlenme ihtiyacı olduğuna inanıyor; bu inancın yarattığı baskıya yenilmemeye çalışıyoruz. Fizik düzeyde sağlık, hijyen konuları yeniden gündeme gelir ve çeşitli düzenlemelere ihtiyaç duyulur.

Haberin Devamı

Yeteri kadar sağlıklı, temiz, arınmış, MÜKEMMEL hissetmediğimizde kendimize ve dış dünyaya öfke duyarız. Öfke, kriz ve kazaların görünür ve görünmez sebebidir. Basit ev kazaları bile kendinize duyduğunuz öfkeyle alakalıdır. O halde yolunda gitmeyen, size göre yeteri kadar mükemmel olmayan kişi (öncelikle kendinize) ve durumlara karşı hoşgörülü olmaya çalışalım. Her tür iletişimde (sokakta, evde, işte vb.) kontrolü kaybetmemeye özen gösterin.

Mükemmellik arayışımız ulaşılamamış hedeflerle ilgilidir. Ulaşamadığımız hedefleri, hayalleri elde edecek kadar kusursuz olmadığımızı düşünüyor olabiliriz. Zihnimizin, kalbimizin, bedenimizin kaynaktan koptuğu an kadar bakir olması mümkün değil. Ancak bu bizi değersiz ve kusurlu kılmaz. Hayat (deneyim) bir cevherin mücevhere dönüşmesine benzer bir süreçtir. Yaşaya yaşaya öze yaklaşırız. 

Yaratımı durduran yeteri kadar mükemmel olmamamız değil, hayal kurmaktan vazgeçmemiz olabilir. O halde çocuksu bir masumiyetle hayal kurmaya devam edeceğiz. Bedenimizin sağlığı kadar hayallerimizin  sağlığını da korumalıyız. Hayalleriniz, korku kaygı ve umutsuzluk yaşadığınızda hastalanır. Asla en iyisini başardığımıza, mükemmel olduğumuza inanmayız. Kendimizi en yüksek potansiyele taşımak istiyorsak kimseye benzemeyen düşüncelerimize, hayallerimize sahip çıkacağız.  Toplumda hayallerin peşinden koşmak, görünmeyene, bilinmeyene, sezgilere itibar etmek pek kabul görmez. Oysa insanlığı hayal kuran, özgür zihinlere sahip bilim insanları ileriye taşımaktadır. Rüyaları, sembolleri anlamaya çalışmakta, sezgilere güvenmekte, hayallerin peşinden koşmakta sizi gerçeklikten koparmaz. Başka bir yerde ölüp Dünyaya doğan insan, Dünyada uyurken nereye uyanmaktadır. Tam olarak anlaşılamamış, adlandırılamamış duyu ve iletişim yeteneklerimiz var. Sezgiler, rüyalar, hayaller bu iletişim modellerinden bazılarıdır. İşte bu yetenekler sayesinde imkansızı aşarız. Henüz bilinmeyen gerçekliklerle sadece bu yollarla temas kurarız. Bu yetenekler, şartlandığımız düşüncelerin ortadan kalkmasına da hizmet eder. En uzak hayaller bile ulaşılabilir olur. Başak yeniayında geleceğinizle iletişime geçmenizi yani mutlu bir gelecek yaratmanın yolunu bulacağınızı umuyorum.  Şahane bir yeniay olsun.

Haberin Devamı

Koç

Yoğun bir dönemden geçiyorsunuz, öfkenizi kontrol altına alın. Deli gibi koştururken işler yolunda gitmediyse biraz durup dinlenmeniz gerekiyor olabilir. Yeni dostlarla, farkı çevrelerde bütünün hayrına güzel işler yapabilirsiniz ancak kendi limitlerinizi zorlamadan ilerleyin. Hayalleriniz eşsiz değere sahip ancak size bahşedilen hayatın kıymetini de bilmelisiniz. Günlük hayatınızı yeniden planlamanız, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Bir süredir iş-meslek hayatınıza çeki düzen vermek istiyorsunuz. Birçok Boğa, kariyer hayatında köklü değişiklikler yapıp, büyük adımlar attı bile. Yeniay ise aşk ve çocuklarla ilgili konuları öne çekmenizi gerektirecektir. Aniden gelişen durumlar, cevap verilmesi gereken sorular arka arkaya sıralanabilir. Kariyerinize harcadığınız emeğe, ayırdığınız zamana ihanet etmiyorsunuz. Hayattan yeteri kadar zevk almayan bir Boğa yaratıcılığını kaybeder. Sukunetinizi koruyun, gereğini yapın ki dengeler kurulsun. 

İkizler

Çalışma ortamınız ve yaşam alanınız eş zamanlı değişebilir. Yurtdışında eğitim almak, iş-ticaret yapmak yada tatile gitmek konusunda heveslisiniz. Öncesinde erteleme, aksama yaşamış olsanız bile yurtdışı bağlantılı iş, ticaret, eğitim, seyahat konularında şansınıza güvenin. Hayallerinize ulaşmanın bu kadar kolay olabileceğine sizde inanamayacaksınız. Yaşam alanınızı, evinizi yuvanızı daha konforlu hale getirin, yaratım artacaktır.  

Yengeç

Bir süredir borçlar, alacaklar, krediler gündeminizi meşgul etmekteydi. Kardeşler, yakın arkadaşlar aracılığı ile pek çok problemi çözmüş olabilirsiniz. Yeni çevreniz, sosyal ortamlarınız sayesinde yatırım imkanları bulmanız ve ileri hedeflerinize ulaşmanız mümkün olabilir. Mevcut iş ve ticaret alanınızın dışında teklifler almanız bu sayede hayallerinize daha çabuk ulaşmanız mümkün olabilir. 

Aslan

İkili ilişkilerde yeni bir sayfa açmak için çok çaba harcadınız. İlişkilerde, iş ve parasal konularda eş zamanlı bir hareketlilik gözlemlenebilir. Yeniay gözden kaçırdığınız detayları görmenizi sağlayabilir. Öfkeye kapılmadan, bundan sonrası ile ilgilenin. Size özgü bir güç ve para tanımı yapmaya ihtiyacınız var. Zorlukları aşa aşa kahramanlığınızı ilan ederek kazanmak zorunda değilsiniz. Bu defa kolaylıkla ve kendiliğinden gelsin.

Başak

İş, eğitim, sağlık, spor, günlük hayata dair hemen her konuda yeniliğe hazırsınız. Yeniayla birlikte ‘’daha mutlu olmamı sağlayacak, bir ben yaratmalıyım’’ diyeceksiniz. Aklınızdan geçenin hızla gerçekleşebileceğini unutmayın. Bu dönemi aksayan, tamamlanamayan konuların çözümüne (kaygıdan uzak) odaklanarak değerlendirin. Yeni günlük rutinler maddi-manevi yeni kapılar anlamına gelebilir.

Terazi

Korku ve kaygılarınızı geride bırakmak konusunda daha kararlı olmanızı bekliyorum. Aşkla, çocuklarınızla ilgili konularda öncelikleriniz değişiyor. Daha huzurlu bir aile hayatı gerçek bir mucize yaratabilir. Her zamankinden daha uyumlu, keyifli ilişkiler kurmak sizin elinizde. Mutlu olmayı seçen Terazilerin hayallerine ulaşmaları yakındır. 

Akrep

Gireceğiniz yeni gruplar, klüpler, sosyal ortamlar çeşitli organizasyonlarda görev almanızın önünü açabilir. Başkalarına destek olurken hem mutlu olacak hem de gelişme, genişleme fırsatı yakalayacaksınız. Ev almak-satmak, taşımak, tadilat yapmak durumunda kalmış Akrepler artık eğlenceye vakit ayıracak zaman bulabilir. Siz içten dışa bir büyüme bekleyebilirsiniz.

Yay

İş hayatınızla, kariyerinizle ilgili yeni ve cesur adımlar atmanız mümkün olabilir. Yakın çevre, arkadaşlar ve kardeşler ile ilişkileriniz derinlik kazanabilir. İletişim konusunda yaşanan problemler artık geride kaldı. Siz enerjinizi iş-meslek hayatınızı düzene sokmaya yönlendirin. Odağınızı kaybetmediğiniz sürece büyük başarılara imza atacaksınız.  

Oğlak

Kendinizi bambaşka bir alanda geliştirmek, yeni bir eğitime başlamak konusunda cesur hissedebilirsiniz. Yurtdışına yapabileceğiniz bir seyahat iş ve meslek hayatınıza da katkı sağlayacaktır. Para ve harcamalar konusunda anlayışınız değişti. Bu değişim parayı kazanma, değerlendirme konusunda daha başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kova

Ortak gelir-giderler (borç, alacak, kredi, miras, nafaka) konusuna başka bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Bu konuda ulaştığınız elastikiyet hayatınızdaki tüm maddi-manevi unsurları iyileştirebilir. Yaşam alanınızı güzelleştirmek, dış görünüşünüzü değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ufak tefek dokunuşlar yaşamınıza renk katabilir.    

Balık

Yeni evlilik, ortaklık, işbirliği kararları almanızda bazı ilişkilere son vermenizde sizi hafifletecektir. Koparılamayan iş, aşk, dostluk, aile bağlarından özgürleşmek yeniden doğmuş gibi hissettirecektir. Yeni hayatınızın yeni adımlarının atmak için daha fazla zaman kaybetmeyin. Basit düzenlemeler, değişiklikler yaparak çok daha fazla mutlu ve başarılı olabilirsiniz.