Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniay, maddi-manevi (para-aşk) konularda sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Beklemediğiniz gelir kaynakları, yatırım fırsatları ortaya çıkabilir. Aynı zamanda hayatınızın aşkının sizi bulması da uzak bir ihtimal değildir. İş ve aşk hayatında sorumluluklarını yerine getirerek çatışmadan kaçınanlar bunu çoktan hak etti.

Gelecek kaygınız yüzünden riskli adımlar atmaktan çekinirsiniz. Kontrol edemediğiniz alanlar, kişiler, olaylar, gruplar ile ilgili gergin ve dürtüsel davranmayın. Sağduyulu olduğunuz sürece krizleri fırsata dönüştürebilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilecek güç ve cesarete sahip olduğunuzdan şüphe etmeyin. Ego ve kibir tuzağına düşmeden, yanlış anlaşılmalara meydan vermeden kendinizi ifade ettiğinizde kazanırsınız. Öz güvenli olmalı, ama bunu abartmamalısınız, çünkü bu dönem yaratıcı, akılcı davranmak, manipülatif davranmamak hayati önem taşımaktadır.

Haberin Devamı

Hayatın renkli, neşeli, coşku dolu her anı sizi çekebilir. Özgürlüğün tadını çıkarmak için sınırları zorlamanız, yeni arayışlar içinde kaybolmanız gerekmez. Önemli olan ölçüyü kaçırmamaktır. Ölçünüz akıl, mantık, vicdandır. Aklınız kalbinize, kalbiniz aklınıza rıza gösterdiğinde yaşamın eşsiz nimetlerine ulaşmak için çaba harcamanıza gerek kalmamaktadır. Unutmamanız gereken; en güzelini yaşamaya layık olduğunuza önce sizin inanmanızdır. Siz gerçekte kimsiniz, ne yaşamak istiyorsunuz? Geleceğinizi inşa ettiğinizi unutmayın. Zihnen, kalben, fiilen, ruhen kendiniz ve toplum için tohumlar ekmelisiniz. Büyüyüp gelişen bu tohumlar sizin hayatınızı ve dünyanın geleceğini değiştirebilir.

Muhteşem bir yeniay deneyimi geçirmenizi diliyorum.

Koç

Yeni çevrelere girip daha fazla sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal konularda olumlu gelişmeler aniden gerçekleşebilir. Toplum önündeki imajınızı güçlendirecek adımlar atacağınız bu dönemde aşk-para konusunda hak edişlerinizi tahsil edeceksiniz. Toplum önündeki tanınırlığınız arttıkça, hem öz güven hem büyüme gerçekleşecektir. Yeniay ertelenmiş pek çok şeyin hayata geçmesi yönünde fırsatlar verecektir. 

Haberin Devamı

 

Boğa

İş, meslek hayatında atağa geçmeniz gereken bu dönemi iyi değerlendirin. Yeni sorumluluklara imza atmanız gerekse bile değişime dur demeyin. Yurtdışı bağlantılı işlerden para kazanmanız olası. Şimdiye kadar uzak hayaller olduğunu düşündüğünüz pek çok şey hayatınızın gerçeği olabilir. Kendinizi yeniden yaratma arifesinde olduğunuzu unutmayın. Yaşam alanınızı ve fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyeceksiniz.

İkizler

Yurtdışı bağlantılar, yabancılarla ilişkiler ve ticaret, yeniay gündeminiz. Yeniayda ufkun ötesi için kurduğunuz hayalleri hayata geçirecek adımlar atabilirsiniz. Temel korku ve kaygılardan arınmak için içinize yönelin. Ortak kazanç ve harcamalar konusuna artık başka bir yerden bakmaya başlamalısınız. Duygusal, ruhsal, fiziksel ve zihinsel bağımlılıklardan arınmanız gerekmektedir. Esasen uzun zaman önce arınmaya başladınız, artık tamamlayıp noktayı koymanız gerekiyor.

Yengeç

Maddi-manevi her alanda borç- alacak ( vergi, banka, kredi, sigorta, kişisel ödemeler) dengesi kurmanız gereken bir dönem. İşbirliği içinde olduğunuz her alanda (evlilik-ortaklık) olumlu gelişmeler yaşanabilir. Başkalarının size sunduğu konforun bedelini ödeme, hakkını verme konusunda farkındalık geliştireceksiniz. Geleceğinizi ciddi anlamda yapılandırabilecek kararlar alma arifesindesiniz. ‘’Ani bir şekilde düşünmeden mi adım atıyorum ’’? Endişesine kapılmayın.  Derinlemesine düşünülmüş planlarınızı hayata geçiriyorsunuz.

Haberin Devamı

Aslan

Evlilik ve ortaklıklar konusunda yeni adımlar atma, kararlar alma dönemindesiniz. Riskli ve aceleci kararları bir süre erteleyin. Kariyer hayatınızda ani değişiklikler oluşması beklenebilir. İş ortamınız ile ilgili geleceğinizi etkileyecek düzeyde ileri adımlar atabilirsiniz. Yeniayda adım atacak olsanız da uzun zaman önce yapmanız gerekenleri yapmakta olduğunuzu unutmayın. Ofis değişikliği, yeni ortaklar, yeni iş konuları gündeme gelebilir.

Başak

Rutininiz değişiyor. İş ve çalışma hayatınızı düzene koymak için önemli bir dönem. Yeniay enerjisini çalışma hayatınız ile ilgili planlamalar yapmakta değerlendirin. Aşk hayatınızda hareketlilik başlayabilir. Yurtdışı tatili ya da şimdiye kadar değerlendirmediğiniz eğitim fırsatları ile ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Bu fırsatlar hep vardı, ancak siz görmezden geldiniz. Yeniayda tekrar gündeme gelmesi tesadüf değil, bu defa yapılması gerekeni yapın.

Terazi

Aşk hayatı, çocuklar, maddi konularda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Ailenizle daha fazla vakit geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Maddi konulardaki ani gelişmeleri, fırsatları iyi değerlendirin. Uzun zamandır bekleyen hak ve alacakların yeniaya denk gelmesinin tesadüf olmadığının farkına varın. Kısmetlerinizi gönül rahatlığıyla kabul edip tadını çıkarın. Yaşamdan daha fazla keyif almak adına yeni hobiler, kısa tatiller düşünebilirsiniz.

Akrep

Ev-iş ortamında bir yapılanma söz konusu olabilir. Yeniay sizin için ev-yuva konularında çeşitli değişiklikleri gündeme getiriyor. Ortak gelir-giderler konusunda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Evlilik ve ortaklıklar ile ilgili ani kararlar alınabilir. Yeni eğitimler, kısa seyahatler tazelenmiş hissettirecektir. Yol arkadaşlarınızla birlikte başarı ve kazançların tadını çıkarabileceğiniz zamanlardan geçiyorsunuz.

Yay

Yeni bir eğitime başlayarak, küçük seyahatlere çıkarak hayatınıza renk katabilirsiniz. Büyük bir dönüşümün eşiğindesiniz. Kardeşler, kuzenlerle bir araya gelmek ufkunuzu açabilir. Bu yeniayda ilginç başlangıçlar yapabilirsiniz. İş-çalışma ortamı açısından yepyeni fırsatlar söz konusu olabilir. Maddi konulara bakışınızın değişmesi kaynaklarınızı arttıracaktır. İleri hedefler belirleyerek cesaretle ilerleyin. Başarısızlıktan asla korkmamalısınız.

Oğlak

Mali tablonuzu toparlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Maddi konularda yeni adımlar atıp, büyümek istiyordunuz. Yeniayda buna yönelik fırsat ve teklifler gündeme gelebilir. Yakın arkadaşlarınızın ya da ailenizin desteğini göreceğiniz bir süreçtesiniz. Ertelediğiniz projelerinizi hayata geçirmek için olumlu bir dönem. İş konusunda harekete geçtiğinizde özel hayatınızda hareketlenebilir. Yerine getirilen sorumlulukların meyvelerini toplayabilirsiniz.

Kova

Dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi hissedebileceğiniz bir dönem. Kendinizi merkeze alarak yaşamınızı keyifle biçimlendirin. Genel sağlığınıza özen gösterin, spor ve sağlıklı beslenme konusunda harekete geçin. Ev-yuva, ebeveynlerinizle ilgili konularda beklenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Korku ve kaygılarınızla yüzleşme yaşayacağınız bu dönemden güçlenerek (aşk-para) çıkacağınızdan eminim. Gelecek planları yapmak için elverişli bir dönemdesiniz.

Balık

Duygusal bağımlılıklarınızın test edilebileceği bir dönem. Hayatınıza yön verirken alışkanlık haline gelmiş davranışlardan kurtulmanız gereklidir. Bunu yapmak için içe dönmeniz, kendinizle baş başa kalmanız yararlı olabileceği gibi kısa seyahatler yapmayı da düşünebilirsiniz. Yakın çevreniz veya arkadaşlarınızdan (aşk-para) hayatınızı etkileyecek destekler, öneriler gelebilir. Tek yapmanız gereken mutlu olmaya layık olduğunuza inanmak ve yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade etmenizdir.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga